Sportfogadás tippek: Magyarország - Szlovénia

2014-06-08
Ha a magyar férfi labdarúgó-válogatott már nem lesz kinn a VB-n, legalább a kéziseink legyenek ott. Reméljük, Nagy Laciék is így gondolkodnak!

Magyarország - Szlovénia

Tipp: Magyarország

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 14:30

 

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Mikler Roland (Pick Szeged), Székely Márton (Balatonfüred), Tatai Péter (Pick Szeged)
Jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB-MVM Veszprém), Harsányi Gergely (Grundfos Tatabánya)
Jobbátlövők: Ancsin Gábor (Pick Szeged), Balogh Zsolt (Pick Szeged), Nagy László (MKB-MVM Veszprém)
Irányítók: Császár Gábor (PSG Handball, francia), Lékai Máté (Celje, szlovén)
Beállók: Bánhidi Bence (Balatonfüred), Schuch Timuzsin (MKB-MVM Veszprém), Szöllősi Szabolcs (Csurgó), Zubai Szabolcs (Pick Szeged)
Balátlövők: Bodó Richárd (Grundfos Tatabánya), Ilyés Ferenc (Pick Szeged), Putics Barna (VfL Gummersbach, német), Zdolik Bence (Balatonfüred)
Balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB-MVM Veszprém), Vadkerti Attila (Pick Szeged), Varsandán Milán (B.Braun Gyöngyös)

Szövetségi kapitány: Mocsai Lajos

-forrás: kezi.hu-

Szóval ők azok, akik kiharcolhatják a vb-részvételt. Románia ellen az edzőmeccseken jól működött a csapat Nyíregyházán, bár való igaz, az egy picikét gyengébb, átalakulófélben lévő román válogatott volt. Ma nehezebb dolga lesz a magyar csapatnak, de ha ki akarunk jutni a vb-re, hazai pályán nyerni kell, méghozzá gólokkal.

Szlovénia kemény dió, sok a jó játékos a szlovén csapatban is, de nincs mese, nyerni kell! Gajic, Kavticnik, vagy a két Zvizej képes megszórni magát, de a magyar védekezéssel azért meg fog gyűlni a bajuk.

Ráadásul most hazai pályán játszunk, remélhetőleg a picikét sántítós BL-meccsek után most is lejteni fog a hazai pálya, ezúttal felénk. A Veszprém ellen voltak érdekes fújások a FF-ban, remélhetőleg most nekünk kedveznek a sporik.

Alapvetően a védekezésünk jó, arra lehet építeni. Jól ismerik a srácok a szlovéneket, tudják azt, hogy kitől mire lehet számítani. Nálunk kell egy jó Csaszi, nem olyan, mint a románok elleni meccsen. Lékai jó, és nagyon jók voltak a beálósaink is a nyíregyi edzőmeccseken.

Valószínűleg maximum 3-4 gól lesz majd a két csapat között, de az a javunkra. Ha ennél többet sikerül középakolni, az gyönyörű lenne, a győzelem azonban remélhetőleg egy percig sem lesz kérdéses!

Sok sikert a tipphez, HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: sportfogadás, tipp,