Sportfogadás tippek: Magyarország - Szerbia

2016-06-15
Kedden a magyar labdarúgó-válogatott az Eb eddigi legnagyobb meglepetését okozva legyőzte Ausztriát. Reméljük, hogy Geráék sikere Nagy Laciéknak is lökést ad! A kézilabda válogatott vb-selejtezőn Szerbiát fogadja.

Magyarország - Szerbia

Tipp: Magyarország nyer

Unibet odds: 1.34

Tippmix odds: 1.30

Kezdés: szerda, 20:00

 

A magyar kézilabda-válogatott a Szerbia elleni visszavágóra készül. Múlt héten Szerbiában egy gólos győzelmet aratott a csapatunk, ami önmagában véve jó és szép eredmény, da ha azt nézzük, hogy 8 góllal is vezettek Nagy Laciék, annyira mégsem jó.

A BL Final Fourban a Veszprém olvadt le, Szerbiában a magyar válogatott. Mentális, vagy fizikális gondok ezek, esetleg a kettő egyszerre?

A lényeg persze a győzelem, itthon is nyerni kell, és akkor nincs probléma, kinn vagyunk a vb-n! Veszprémben lesz a visszavágó, ahol sokkal jobb hangulat várható, mint az odavágón volt. Szerbiában semmilyen hangulat nem volt, A szerbeknél nem csak Ilic és társai hiányoztak, de az igazi szurkolók is...

A szerbeknél most sem lesznek Ilic-ék, az a 4-5 kulcsjátékok, akik az odavágón sem szerepeltek, nagyon hiányoztak. Egyedül Nenadic volt extra, ő lőtt 10 gólt, de a többiek 1-2 gólnál többet nem tettek hozzá. Ilic, Vujin és Nikcsevics nélkül ez a szerb együttes erősen átlagos, tényleg egyedül Nenadics emelhető ki, esetleg Sesum okozhat még 'meglepetést'.

Nem nagyon lehet kérdés, hogy a magyar válogatott győz! Hogy egy góllal, vagy többel, az a tipp szempontjából részletkérdés, és valójában a kijutás szempontjából is. Ám a valószínű az, hogy ismét felépítenek Nagy Laciék egy 4-5 gólos előnyt, amit remélhetőleg nem fognak leadni, talán még növelni is tudnak! Veszprémben azért a szurkolók lendíthetnek a csapaton, amikor holtpont jönne!

Címkék: sportfogadás, tipp,