Sportfogadás tippek: Magyarország - Spanyolország

2018-01-15
A magyar kézilabda-válogatott sokáig tartotta magát Dánia ellen, de a hajrára elfogyott. Spanyolország ellen sem Lékaiék az esélyesek, de bízzunk a bravúrban!

Magyarország - Spanyolország

Online sportfogadás tipp: Juhász góljai 2.5 felett

Unibet odds: 3.20

Kezdés: hétfő, 18:15

 

A magyar válogatott 7 góllal kapott ki Dánia ellen a nyitómeccsen. A meccs akkor fordult nagyot, amikor a dánok mestere Landint lehozta, és Greent küldte be a helyére. Amíg Landin egy lövést hárított, addig Green fogott, mint a festék. Fokozatosan húztak el a dánok, ráadásul Mikkel Hansen kiállítása is visszájára sült el, mert nemhogy visszaestek volna, még rátettek egy lapáttal Laugéék.

A spanyolok közben edzettek egy jót Csehország ellen, hisz a 32-15-ös győzelem azt sejteti, hogy ott Riveráék nem ütköztek különösebb ellenállásba. Már félidőben 10 volt közte, ráadásul a 2. félidő közepén a spanyol armadának volt egy 9-0-ás futása is, amikor kilencet lőtt zsinórban, miközben egyet sem kapott...

A cseh együttes a spanyolok ellen az utolsó 20 percben mindössze 3 gólt dobott, pedig biztosak lehetünk benne, hogy akkor már a spanyol védekezés nem volt annyira koncentrált. Gyenge ez a cseh együttes, és tuti nem hajt végre olyan bravúrt, mint decemberben a hölgyek a vb-n.

A spanyolok számára a magyar válogatott legyőzése nehezebb lesz, hisz nálunk minőségi játékos állnak rendelkezésre, és komolyabb tét nélkül léphetünk pályára underdogként, esélytelenként. Dánia ellen 25 gólig jutottunk el, igazából Lékai hozta a klasszist, de benne is maradt még, meg az átlövőkön kívül Schuch Timuzsin tett még a közösbe pár gólt, (szám szerint hármat) ami igazából védő-specialistától nem kis teljesítmény.

De Bánhidit sem nagyon tudták megjátszani az irányítók, szélre meg véletlenül sem dolgoztunk ki helyzetet, Juhásznak tán kísérlete sem volt, nemhogy gólja... Szóval maradt még a magyar válogatottban, ez egészen biztos.

Az unibetnél lehet fogadni játékosok góljaira is. Ezek közül néztünk ki egy opciót: Juhász góljainak száma 2.5 felett. Ha azt nézzük, hogy Dánia ellen lövésig sem jutott, akkor ez pocsék tipp. Viszont minden meccs más, ma talán a bal szél is többször megjátszásra kerül, ráadásul Juhász indításból is elérhet egy-két gólt, valamint alkalomadtán hetest is dob. Ami még a tipp mellett szól, hogy Juhász egyedül van a posztján, nincs cseréje! A dánok ellen a legtöbb időt töltötte a pályán, az pedig már anomália, hogy 48 perc alatt egy darab lövést sem tudott kapura küldeni.

A tipp közel sem tuti, látva a dánok elleni találkozót, és azt, hogy a szélek mennyire el lettek felejtve. Viszont Vranjes mester biztosan felhívja a figyelmet arra, hogy lehet szélre lehúzni labdákat, így pedig vélhetően Juhásznak is sokkal több lehetősége lesz gólokat lőni. Meg az is fix, hogy a spanyolok is visszanézték a dánok elleni találkozót, így a szélsőik többször jönnek majd labdát halászni, gondolván, hogy úgysem játsszuk meg a szélsőket. Ezt is ki lehet, sőt ki kell használni, Lékai és Csaszi pedig van annyira jó irányító, hogy helyzetbe hozza a szélsőket is. Nem tuti a tipp, de 3.20-as oddson egy próbát megér.

Címkék: sportfogadás, tipp,