Sportfogadás tippek: Magyarország - Spanyolország

2014-07-24
Csütörtökön rendezik a 2014-es női vízilabda-eb elődöntőit. A magyar válogatott Spanyolország legjobbjai ellen játszik ma délután.

Magyarország - Spanyolország

Tipp: 18.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: Tippmixpro*(?) bet365

Kezdés: ma 16:30

 

A spanyol válogatott meglepetésre kikapott a fiatal orosz csapattól 10-9-re a nyitómeccsén. Ez meglepetés volt a javából, ám utána összekapták magukat a hispán csajok, és Franciaországot 18-4-re, Olaszországot 12-8-ra verték. Tarragó jól megszórta magát, csapata mindhárom meccsén ő volt a legeredményesebb. Összesen 14 gólt szórt, az olaszoknak dobott ötös pedig jelzi, hogy nem csak a gyengébb csapatok ellen képes betalálni.

A magyar-válogatott hasonlóan a spanyol csapathoz szintén vereséggel kezdett, de a folytatás nálunk is jól sikerült.  Remek játékkal 12-7-re vertük a görögöket, majd 16-5-re a briteket. Második helyen végeztünk, így jöhetett az oroszok elleni negyeddöntő. Ugye ez a fiatal orosz csapat legyőzte azt a spanyol csapatot, amellyel ma játszunk.

Keszthelyiék az oroszokat 11-7-re verték, a 6-2-es félidő után már csak az előny megtartása volt a cél. A közte négy maradt is végig, egy percig sem volt kérdéses, melyik a jobb csapat. Egy meccsel tehát többet játszottunk, de ez az oroszok elleni találkozó így utólag talán jót is tett a csapatnak. Még jobban összecsiszolódtak a lányok, nagyot játszott például Bujka Barbara, aki labdákat szerzett, gólokat lőtt, és emberelőnyöket harcolt ki. Antal dobott három gólt, Keszthelyi is éles maradt és Bolonyai Flóra is nagyokat védett. A csapat védekezése teljesen rendben volt, az első két negyedben két gólt kaptunk mindössze.

A spanyol-válogatottban egyértelműen Tarragót kell kivenni. Ha őt tudjuk semlegesíteni, akkor nagyjából meg is van a meccs. Persze más kérdés, hogy a klasszis attól klasszis, hogy ilyen nyomás alatt is jól teljesít, két-három gólt biztosan dob ellenünk is.

A tippünk az, hogy gólgazdag elődöntőt látunk. A spanyol csapat dobott 39 gólt három meccsen, és mi sem szórakoztunk a medencében. A gólzápor azért is valószínű, mivel a spanyolok hálóőre nem tartozik a legjobbak közé. Ha hinni lehet a statisztikának, az olaszok ellen 11%-al védett, ami botrányos. Nagyjából 50 körül van az átlag, ehhez képest a kaput találó 11 olasz lövésből 1-et tudott védeni. Ismerve Keszthelyiék tűzerejét, 12-14 gólt is dobhatunk a spanyoloknak.

Ugyanakkor a vízilabdában nem nagyon szeretik a sporik, ha sima a meccs. Ha netán nagyon meglépnénk az elején, sorra szórnák ki a magyarokat védekezésben, esélyt adva Tarragóéknak a felzárkózásra.

Gólgazdag találkozó lesz, és nagyon reméljük, hogy a gólok többségét a magyar csapat lövi.

Tippünk 13-11-es magyar győzelem

Sok sikert mindenkinek, és HAJRÁ CSAJOK!

*Tippmixpro-n egyelőre nincs odds gólok számára, de reméljük, hogy bővítik a kínálatot.

Címkék: sportfogadás, tipp,