Sportfogadás tippek: Magyarország - Románia

2014-10-08
A sportfogadásban a jobb kevesebbet nyerni mint nagyot veszíteni elv is érvényes. Ezen elv mentén haladunk a mai, sportfogadás szempontjából eléggé értéktelen napon.

Magyarország - Románia

Tipp: Magyarország

Odds: 1.16

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:15

 

Ez év végén, egészen pontosan december 7 és 21 között Magyarország és Horvátország közösen rendezi a 2014-es női kézilabda EB-t. A torna 16 csapatos lesz, tehát aki számít, az ott lesz a pályákon decemberben. Erre a tornára készül ma a román és a magyar női kéziválogatott is. A helyszín Debrecen lesz.

A tippünk pedig az, hogy a magyar csajok megnyerik a meccset. Ugye szombaton is lesz egy román-magyar ütközet, de az most más lapra tartozik. Itt ma mi vagyunk az esélyesek, és ezt tudatni kell a románokkal is. Fontos lenne jól elverni őket, már a későbbi EB szempontjából is. Ugye nálunk volt egy edzőváltás is az elmúlt időszakban, Németh András irányítja a válogatott edzéseit.

A románoknál Tadici mester maradt, ám nem igazán jön ki a románok legjobbjával, Neaguval. Neagu nem is a keret tagja, ma sem lép pályára, ahogy Perianu és Constantinescu sem. Persze így sem gyenge a román együttes, Ungureanu, Ardean-Elisei, Nechita, Pintea, Oltean vagy Bradeanu azért jól csengő nevek, de a magyar keret erősebb, és hosszabb a padunk is. Mi leszünk hazai pályán, és egységesebb is a magyar válogatott. Fontosabb nekünk ez a találkozó, és ez meglátszik majd az eredményen is!

Jó hír, hogy Görbicz Anita újra edz, sőt a hírek szerint pályára is lép a következő négy válogatott meccsen. Íme a teljes keret:

A MAGYAR KERET
Kapusok:
Kiss Éva (Fehérvár KC), Herr Orsolya (Győri Audi ETO KC), Bíró Blanka (Ipress Center- Vác)
Jobbszélsők: Bognár-Bódi Bernadett (Győr), Kovacsicz Mónika (FTC-Rail Cargo Hungaria), Orbán Adrienn (Győr)
Jobbátlövők: Tomori Zsuzsanna (FTC), Szekerczés Luca (Siófok KC-Galerius Fürdő), Planéta Szimonetta (Győr)
Irányítók: Görbicz Anita (Győr), Szucsánszki Zita (FTC), Tóth Gabriella (Mosonmagyaróvári KC SE)
Beállók: Szamoránsky Piroska (FTC), Mészáros Rea (FTC), Horváth Bernadett (Fehérvár), Mayer Szabina (Fehérvár)
Balátlövők: Triscsuk Krisztina (Dunaújvárosi Kohász KA), Bulath Anita (Dunaújváros), Klivinyi Kinga (Érd)
Balszélsők: Kovacsics Anikó (Győr), Erdősi Ildikó (Siófok), Schatzl Nadine (Érd)

Címkék: sportfogadás, tipp,