Sportfogadás tippek: Magyarország - Oroszország

2016-12-14
A magyar és az orosz válogatott is az utolsó meccsére készül a svédországi Eb-n. Komolyabb tétje nincs ennek a mérkőzésnek, a cél a szép búcsú lehet mindkét válogatott esetében.

Magyarország - Oroszország

Online sportfogadási tipp: Magyarország +4.5 gól

Unibet odds: 1.42

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 16:15

 

A két válogatott hasonlít abban, hogy sokkal többet szeretett volna elérni ezen a tornán. Viszont a sérülések sok mindent átírtak, főleg az esélyeket. Ilina és Kuzentsova kiválása az oroszokat megviselte, nincs playmaker, és nincs bal széle az orosz csapatnak. Nálunk az átlövők és irányítók hiányoznak, főleg minőségben.

Az orosz együttesnek egy jó meccse volt, még rögtön a torna elején hattal verték a horvátokat. Később kiderült, hogy a horvát együttes nagyon gyenge... Az oroszok kikaptak Norvégiától és Romániától is. a középdöntőben Csehországot épphogy verte kettővel, Dánia ellen pedig csak ikszre futotta. Ráadásul a dánok elleni meccs kedden késő este ért véget, nehéz lesz felpörögni erre a (tét nélküli) délutáni összecsapásra.

Mi pedig talán picit ellentétes utat járunk, mint az oroszok. Csak a Montenegró elleni találkozó volt elfogadható, na meg a keddi Norvégia elleni fellépés. Persze a norvégok csak a minimumot adták ki magukból, de az egy gólos zakó teljes mértékben vállalható. Rasmussen is mer már kísérletezni, sokat alkalmazza a 7 a 6 elleni játékot támadásban, ami képes is működni, ha épp nem adjuk el a labdát.

A magyar csapat tét nélküli meccseken valahogy kevésbé görcsös, márpedig most már nincs tét. Csak a szép búcsú. Mindenki kiadhatja még, ami maradt, de nem sok maradt. Az orosz együttes nagyon elfogyott, tegnap végleg elszállt minden esélye Dmitrieváéknak. Nyerniük kellett volna Dánia ellen, de csak ikszre futotta, ami vereséggel ért fel számukra. Malashenko kivált, Bobrovnikova sem egészséges, Trefilov pedig inkább a fiatalokat játszatja. Ez az orosz csapat igenis verhető, csak hinni kell benne.

A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy végig fej-fej mellett halad majd a két együttes. Nagyon soknak tűnik az a 4.5 gól, amit a hendikep enged. Magyarul a tippbe belefér, ha négy góllal kikapunk. De sokkal inkább lesz ez iksz-közeli találkozó. Egyébként legutóbb a 2014-es Eb-n is találkoztunk Oroszországgal, akkor 29-29 lett a vége. Egy dolog biztos, ha ki is kapunk, nem lesz közte 5 gól!

Címkék: sportfogadás, tipp,