Sportfogadás tippek: Magyarország - Franciaország

2017-07-20
A magyar férfi vízilabda-válogatott szerdán 9-9-es döntetlent játszott a világbajnokságon, így a csoport első helyéről a pénteki találkozók döntenek.

Magyarország - Franciaország

Online sportfogadás tipp: Magyarország - 8.5 gól

Bet365 odds: 1.72

Tippmix odds: 1.70

Kezdés: péntek, 20:10

 

A férfi vízilabda-vb-n a B csoportban Magyarország és Olaszország 3-3 ponttal áll, csak a jobb gólkülönbség miatt első a magyar válogatott. Hogy a csoportelsőség megmaradjon, ahhoz úgy meg kell verni Franciaországot, ahogy csak bírjuk.

Az első körben az olaszok 18-9 arányban verték meg Franciaországot, azaz 9 góllal győztek. Az nem kevés, de ha az olaszoknak sikerült 9-et közétenni, akkor nekünk is sikerülni fog, sőt talán még többet is.

Ott az olasz-francia mérkőzésen például az olasz kapuban nem az élő legenda, Tempesti védett, mégpedig azért, mert sérülések miatt utólag hívták vissza a válogatottba. Ő világklasszis kapus, ellenünk például megmutatta, hogy mi tud  Az fix, hogy ha Tempesti véd az olasz-francia meccsen, akkor ott a talján együttes sosem kap 9 gólt. Óriási tartást ad ő az olasz együttesnek, ha ő van a kapuban, a mezőnyjátékos is jobban teljesítenek.

A 18 lőtt olasz gól pedig szintén nem kevés, de ha végig koncentrált tud maradni a magyar együttes, és a védekezéssel nem lesz gond, akkor Háraiék közétesznek legalább kilenc gólt.

A védekezésünk azért nem rossz, ezt láthattuk Ausztrália ellen is, amikor össz-vissz 3 gólt kapott a válogatott. Nagyjából hasonló módon kell lehúzni a rolót, elöl pedig tökösen játszani, végig nyomás alatt tartani a franciákat, akik a 3. meccsre vélhetően fáradtabbak lesznek, mint pl. a nyitómeccsükön az olaszok ellen.

Ha negyedenként átlagban sikerül megúszni 1 kapott góllal, és lövünk négyet, akkor nagyjából egy 16-4-es magyar győzelem jön össze. Azok a 4-1-es negyedek pedig hozhatóak, az olaszok például a franciák ellen a 3. negyedet 7-1-re nyerték.

A mi tippünk, hogy ha az olasz csapat 9 góllal verte a franciákat úgy, nem is Tempesti védett, akkor mi Nagy Viktorral a kapuban ugyanúgy közé teszünk 9 gólt, de talán még többet is. Ez pedig nem a magyar szív, hanem a realitás.

Hajrá magyarok!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,