Sportfogadás tippek: Magyarország - Olaszország

2015-08-04
Ma kora este 19:10-es kezdettel Magyarország Olaszországgal találkozik a vízilabda világbajnokság egyenes kieséses szakaszában. A magyar válogatott első éles meccse lesz ez, reméljük, hogy nem kényelmesedtek el a srácok a csoportmeccsek során.

Magyarország - Olaszország

Tipp: 1X

Odds: 1.31

TippmixPro

Kezdés: kedd 19:10

 

Olaszország négy meccset játszott már az idei világbajnokságon. A nyitómeccsüket 11-10-re elveszítették a görögök ellen, ez a meccs pedig megpecsételte a taljánok sorsát. Az olaszok a bűngyenge házigazda orosz együttest szűken 9-6-ra verték, aztán direkt elveszítették az USA elleni találkozót, hogy ma a magyarokkal játszanak. Azaz el akarták kerülni a szerbeket, remélhetőleg Háraiék tesznek ma arról, hogy ilyet máskor ne csináljanak.

Mai ellenfelünk a play off meccsén 8-2-re verte meg Kanadát, kontroll alatt tartották végig a meccset Tempestiék, de Kanada elég gyenge kis csapat, két öt méteresből pl. egyet sem sikerült gólra váltani. Nem volt egy túl magas színvonalú meccs, maradjunk annyiban. Olaszország nem túl félelmetes, ezt a gyenge orosz együttest is csak három góllal verte el. Talán az utóbbi évek egyik leggyengébb olasz együttese ez.

Magyarország válogatottjának játékosai alig várják a mai napot, hogy végre éles meccset játszanak. Argentína, Dél-Afrika és Kazahsztán csak ugatja ezt a sportot, olyan volt ez a csoport, mintha a foci vb-n Németország Tahitivel, Dzsibutival meg Türkmenisztánnal lenne egy csoportban.

Olaszország talán abban bízott, amikor kikapott USÁ-tól, hogy a vb előtt a Vodafone Kupán meg tudta verni a magyar együttest, akkor most is menni fog. Igen ám, csak akkor Hosi meg Varga sem játszott, ráadásul a magyar válogatott aligha a Vodafone Kupára élesítette a formát...

Benedek Tibor nyilatkozataiból is kiderült, hogy nem igazán vették komolyan a srácok a csoportmeccseket, és nem is lehetett. Teljesen más volt az ellenfelek szintje, így a horvátokkal és a görögökkel is kétkapuztak a válogatott tagjai, hogy picit felkészüljenek a mai találkozóra. Júniusban, a Világligában 10-5-re megverte a Benedek-csapat Olaszországot, és Kanada ellen is láthattuk, hogy nem olyan erős társaság ez. Támadásban dadog a labda, védekezésben persze nem rosszak, de főleg Tempesti kapus az, aki extrát tud hozni. Bátran meg kell kínálni, elvenni az önbizalmát, az előnyöket meg kegyetlenül beverni, és nem a kapufára bombázni, mint a kazahok elleni csoportmeccsen. Persze az is fix, hogy ma jobban koncentrálnak majd a mieink, ott azért tudat alatt benne volt a fejekben, hogy egy-két kihagyott ziccer miatt nem dől össze a világ.

Háraiék végre igazi, éles meccset játszhatnak, és be fogják bizonyítani, hogy Olaszország jobban jár, ha elveri USÁ-t, és nem bundázik az utolsó csoportmeccsén. Nyernek a magyarok, de kétesélyben még tutibb a tipp!

Sok sikert, és HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: sportfogadás, tipp,