Sportfogadás tippek: Magyarország - Norvégia

2015-11-15
A magyar labdarúgó-válogatott az első meccsé sikeresen, kapott gól nélkül lehozta Norvégiában. Vajon a visszavágón is sikerül lehúzni a rolót?

Magyarország - Norvlgia

Tipp: Magyarország kap gólt

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: Vasárnap 20:45

 

Nem szeretnénk túl sokat foglalkozni ezzel a tippel. Lesz, ki egyet ért velünk, mások pedig azt mondják majd, hogy nem fogadok a magyarok ellen.

Ami viszont tény, ez az 1.44-es odds nagyon jól néz ki. Az első meccsen a norvégok nagy mellénnyel léptek pályára, azt hitték, magától megy majd minden. Hát nem ment, sőt gólt kaptak, aztán magukhoz sem tértek. Azóta nyílván átbeszélték a dolgokat, és rájöttek, hogy itt apait-anyait bele kell adni. Egyébként a mezőnyfölény Norvégiában is megvolt a hazaiaknak, ezt jelzi pl. a 16 elvégzett szögletük.

A magyar csapat most is át fogja adni a területet a norvégoknak. Hogy tudatosan, vagy nem, azt mi innen aligha mondjuk meg, de hogy a norvégok dominálnak majd, az 100%. Nekünk leginkább a labda nélküli foci megy. Elég nehéz elképzelni, hogy megússzuk kapott gól nélkül ezt a 90 percet, pedig ez a norvég csapat valóban nem világverő. De az fix, hogy nem fogják feladni, 90 percig nyomás alatt tartják majd a kapunkat, és félő, hogy egy hiba azért be fog csúszni hátul.

Címkék: sportfogadás, tipp,