Sportfogadás tippek: Magyarország - Horvátország

2017-10-19
A csütörtöki napon három vb-selejtezőt rendeznek a hölgyeknél. Pályára lép a magyar válogatott is, amely Horvátországot fogadja Gyirmóton.

Magyarország - Horvátország

Online sportfogadás tipp: X2

Tippmix odds: 1.65

Kezdés: csütörtök, 15:30 /TV: M4, élő/

 

Kezdjük a legrosszabbal: Jakabfi Zsani ismét sérült, így nem léphet pályára Horvátország ellen. Óriási csapás! A Wolfsburg légiósának pályafutását végigkísérik a sérülések, sajnos most sem tud klubcsapatának és a válogatottnak segítségére lenni. Pedig olyan játékos ő nálunk, mint Ronaldo a portugáloknál, Bale a walesieknél, és lehetne sorolni. Szóval klasszis játékos, aki csütörtökön nem játszik.

Azért probléma ez, mert legutóbb a dánok elleni 6-1-es zakó alkalmával is ő szerezte a válogatott egyetlen gólját. Aztán legutóbb, amikor 2016-ban megvertük a horvát együttest, Jakabfi Zsanett lőtte a válogatott mindkét gólját, és nyert 2-0-ra.

Nem játszhat még Zeller Dóra sem, akinek a térdét műtötték, és nem játszhat Zágor Bernadett sem. Nagy Lilla most a keretben sincs, szóval előrejátékban lehetnek bajok. Vágó Fanni vagy Németh Loretta játszhat elöl, esetleg mindketten. Ők is remek játékosok, de egy Jakabfi Zsani nagyon fog hiányozni. Csatárként is remek, de a szélen is kiváló, egy-egyben képes lett volna levenni egy-két horvát játékost, és helyzetet teremteni. Vágó Fanni is jó egy-egyben, de így, hogy Jakabfi nem játszik, rá több figyelem jut. Ráadásul, ha középen erőltetjük a játékot, és kevésbé aktívak majd a szélek, a horvátoknak könnyebb lesz levédekezni a támadásainkat.

Dánia 6-1-re vert minket, így egyelőre pontunk nincs a vb-selejtezős csoportban. Horvátország otthon kapott ki 2-0-ra Svédország ellen, és 1-1-es döntetlennel utazott haza Ukrajnából. A horvát együttes fejlődik, egyre több a nívós bajnokságban focizó horvát lány, szóval lehet, hogy eddig még nem nyert Horvátország ellenünk női vonalon felnőtt szinten, de most ez sem elképzelhetetlen.

Nekünk nyilván támadólag kéne fellépni itthon, de a támadásépítés nehéz feladat, amikor nincs ott a válogatott legjobbja a pályán. Mi igazából döntetlenre tippelünk, méghozzá kevés gólos döntetlenre, már csak azért is, mert nem csak nekünk, de a horvátoknak is van egy remek kapusuk, ami női vonalon is nagyon sokat számít.

Címkék: sportfogadás, tipp,