Sportfogadás tippek: Magyarország - Horvátország

2016-01-19
A magyar férfi vízilabda-válogatott a horvátokkal találkozik a legjobb 8 között. A nyolcaddöntőben egyik csapat sem izzadt meg, most viszont igencsak szoros találkozóra számíthatunk, ahol nüanszok dönthetnek.

Magyarország - Horvátország

Tipp: 15.5 gól felett

Odds: 1.41

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 20:15

 

Az egyik ágon hétfőn kialakult az egyik elődöntő párosítása. A házigazda szerbek magabiztosan, 15-5-re verték az oroszokat. Papírforma eredmény volt, nem úgy a másik negyeddöntő. Spanyolország és Görögország meccsén mindössze 8 gól született. Messze a torna leggólszegényebb meccse volt, ahol a görög válogatott 6 dobott góllal meccset tudott nyerni. Szenzáció ez a javából!

Ma jön a másik ág, ahol Magyarország Horvátországgal találkozik, Olaszország pedig Montenegróval. Utóbbi meccs szintén gólszegényebbnek tűnik, ám a magyar-horvát meccsen azért többször rezeg majd a háló! A nyolcaddöntőben a horvát együttes 16 gólt dobott a 9 ellenében Hollandia ellen, mi pedig Grúziát mostuk le. A Benedek-csapat 14 gólt dobott, és megúszta három bekapott dugóval, de hát ez a grúz együttes nem volt túl acélos társaság...

Nekünk a csoportban egy komolyabb meccsünk volt, a görögök ellen játszottunk egy 8-8-at. Ugye emlékszünk arra a meccsre, nyugodtan mondhatjuk, nem játszottunk jól. Ráadásul a görögök végig lassították a játékot, szinte minden támadásukat a végletekig próbálták kijátszani. A tegnapi 6-2-es meccsből is kiderül, hogy a görögök ellen azért nem könnyű gólgazdag meccset játszani.

De ott is született 16 gól, és minimum ennyi most is születik majd. A horvátok a szerbek elleni nyitómeccsen 13-6-ra kaptak ki, a szerbek igen gyorsan elhúztak, mindkét csapat tudta, hogy mi lesz a vége. Setkáék mintha eleve feladták volna azt a meccset. A francia és a máltai együttes 20, ill. 22 góllal terhelték, de ezek is olyan meccsek, melyekkel kár foglalkozni.

A dalmátok ellen legutóbb a világligában találkoztunk, ott 27 gólos meccsen 15-12-re kaptunk ki. Ma azért 27 gólra ne számítsunk, vagy ha mégis születik közel 30 gól, hát az is kisebb csoda lenne. Nagyjából 18-20 körül állhat meg a gólok száma. Nekünk viszont a 16 is elég, Az tény, hogy mindkét válogatott volt már erősebb, de mindkét oldalon munkál a srácokban a bizonyítási vágy. A horvátoknál pl. Muslim hiányzik a csapatból, egy igazi gólzsák, de azért ez a horvát együttes nélküle is képes gólokat dobni. Aztán minket sem kell félteni, ha elhiszik magukról a srácok, hogy képesek nyerni, akkor ott lehetünk az elődöntőben, csak bátran kell vállalkozni. Ettől a jelenlegi csapattól már szép eredmény lenne, ha éremért tudna játszani, attól ugyanis már rég távol vagyunk, hogy ismét végigverjük a világot!

Ehhez a tipphez negyedenként átlagban négy gól szükséges, azért annyira jók ezek a srácok támadásban (és van annyi rés a védekezésen), hogy ez a tipp jó legyen!

Címkék: sportfogadás, tipp,