Sportfogadás tippek: Magyarország - Horvátország

2012-12-04
Ma rajtol a Szerbiában rendezett női EB, ahol a magyar lányok is tiszteletüket teszik! Két év után újra világversenyen a csapatunk, éhesebbek a lányok, mint valaha!

 

Magyarország - Horvátország

Tipp: Magyarország

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

A neten rengeteg információt lehet találni a mérkőzéssel kapcsolatban, így mi sem tettünk mást, mint keresgéltünk. Jöjjön a lényeg, vagyis miért verjük meg a horvátokat:

 

A magyar csapat élén már nem Mátéfi Eszter áll, hanem a mindenki által csak egyszerűen KEB-nek becézett norvég mester. Sokan ki-, és sokan bekerültek a csapatba, nincs például Hornyák, de jönnek a fiatalok, ami nagy öröm számunkra. Rédei-Sós és Klivinyi Kinga a csapat erősségei lehetnek, és szükség is van rájuk, mert Zácsik Szandra sajnos nem tud részt venni ezen a kontinenstornán. Klivinyi Kingát most fogja megismerni a világ, ő most fog dobbantani! Utánpótlás tornákon már megmutatta, mit is tud, most pedig egy felnőtt tornán is megnézheti őt a nagyközönség! Kinga tudásáról, gólérzékenységéről mindent elmond, hogy a bet365 szerint Görbicz Anita után ő a legesélyesebb a hazai gólkirálynői címre, úgy, hogy ez az első tornája!

 

A felkészülésünk jól sikerült, az ukrajnai 'bemelegítő' tornát veretlenül nyerte a csapat, aztán utolsó meccsén a válogatott a brazil együttest is megverte, pedig a dél-amerikaiak igen erős csapattal álltak föl. Náluk Amorim, nálunk Vérten és Görbe nem volt, tehát igencsak üdvözítő, hogy nyerni tudtunk. A mérkőzés eleje és a vége egyértelműen magyar fölényt hozott!

Sajnos van pár sérültünk, például Cifra vagy Triscsuk, de legyünk őszinték, őket remélhetőleg tudjuk pótolni.

 

A horvátoknál viszont van baj, és nem kicsi. Először is Penezic, a világ egyik legjobbja (sokak szerint a legjobbja) nem lesz ott a válogatottban. Csak hogy jelezzük, mit is tud ő: A brazíliai VB-n 49 gólt lőtt, messze a legtöbbet a horvát csapatból. Nem lesz Tatari sem, ő 26 gólt szórt a brazil tornán, nem lesz Lidija Horvat, aki 15 gólt szórt, és nem lesz Pusic, Arslangic és Lovric sem, utóbbi egy cserbenhagyásos gázolás miatt nem hagyhatja el országát, és amúgy sem lehet olyan lelkiállapotban, hogy most a meccsekre koncentráljon.

Ezek a játékosok pótolhatatlanok a horvátoknál. Penezic, Tatari és Horvat alapemberek, a csapat gerince alapesetben. Nélkülük nem sok jóra számíthatnak, ám ez azt is jelenti, nincs rajtuk teher!

A fogadóirodák egyértelműen a horvátokra adnak a legnagyobb szorzót, hogy továbbmennek a csoportból. A papírforma az, hogy meccset sem nyernek déli szomszédaink.

 

Aztán ahogy az lenni szokott, a jegyek nagy része most is magyar kezekben, emlékezhetünk a torna hivatalos oldala a férfi EB-n is külön foglalkozott a magyar szurkolókkal, hogy milyen lelkesedéssel szurkolnak, és szinte hazai pályát biztosítanak a csapatnak!

Azt se feledjük, hogy a horvátok ott voltak a VB-n, az Olimpián, és nem is hiába! Azonban a kulcsjátékosaik nélkül ez már nem az a csapat, Penezicék hiányában könnyen lehet, hogy győzelem nélkül, három vereséggel esnek ki!

A magyar lányok viszont éhesek! Megvannak a rutinos játékosok, mint Görbicz vagy Vérten Orsi, és jönnek a fiatalok is, ami tényleg szükséges a fejlődés érdekében. Ráadásul Klivinyi Kinga nem csak a csapat jövője, de a jelene is, ebben biztosak lehetünk!

Nem túl nagy a szorzó a magyarok győzelmére, mindössze 1.25, de aki a kicsit nem becsüli :D

Egyszerűen nem kaphatunk ki ma, és ezt a lányaink is tudják! KEB mester a legjobb hat közé várja a csapatot, és a célkitűzés a realitást tükrözi! A csoportban egyértelműen a horvátok jelenleg a leggyengébbek, ha őket nem verjük el, tényleg nincs miről beszélni. 4-5 gólos siker várható, és remélhetőleg egy percig sem kell izgulnunk a tippért!

 

Sok sikert mindenkinek, és HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: sportfogadás, tipp,