Sportfogadás tippek: Magyarország - Görögország

2015-03-29
Ma este összecsap a magyar és a görög labdarúgó-válogatott. Kulcsmeccsnek tűnik, főleg görög szempontból, hisz a hellének csak győzelem esetén maradnak lőtávolban.

Magyarország - Görögország

Tipp: X2

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Dárdai Pállal még veretlen a magyar csapat tétmeccsen! Romániában 1-1-et játszott a csapat, aztán a Feröer-szigetek válogatottját is legyűrte egy nyögvenyelős meccsen. Ezt követően jött a finnek elleni siker, természetesen 1-0-ás. Három meccsen tehát mindössze 1 gólt kapott a válogatott, tehát a sokat szidott védelem azért a Dárdai-érában jól teljesített. Persze más kérdés, mire megyünk az edzőváltás után pályára lépő Görögország ellen. Azért a hellének nem is oly rég nyertek egy EB-t kijutottak kontinensviadalokra, világbajnokságokra is, szóval hiába áll a görög együttes a csoport végén 1 ponttal, azért sokkal komolyabb erőt képvisel ez a csapat, mint a mienk.

Elég csak megnézni, milyen csapatokban játszanak a görög srácok, Serie A-s és Bundesligás klubokban alapemberek a görögök, míg nálunk azért kevés nívós bajnokságban edződő labdarúgót találunk. Szalai alig-alig játszik a Hoffenheimben, Stieber a kiesőjelölt Hamburgban focizik, de ő legalább pályán van hétről-hétre. Dzsudzsi a Dinamóban játszik, aztán ennyi. Vanczák, Lovrencsics és Korcsmár sérült, és ugyan egyik játékos sem pótolhatatlan, de azért vakarhatja a fejét Dárdai, hogy a védelmet például hogy állítsa össze, hol játsszon Gera, ki legyen a jobb szélen, stb...

A görögök új kapitánya, az uruguay-i Markarián elsősorban a kemény védekezésre építi a csapatait. Ez nem áll messze a görögöktől, de ma a hellén együttesnek támadnia kell. Sőt nyerni, mert ha nem szerez pontot, vagy esetleg ikszel velünk, akkor nagyon lemarad.

Markarian mester is elveszített egy fontos láncszemet, hisz Mitroglu kidőlt, pedig ő lett volna a görögök befejező csatára. Nélküle azért bajban lehetnek a vendégek, de majd megoldják. Koné és Fetfatzidis játszhat a kreatív zónában, aztán középen lesz még két szűrő, és ott lesz a visszahívott Katsuranis, aki a védelem előtt játszik amolyan beállóst, divatosan visszavont irányítót. Hátul pedig a négy bekk, középen Sokratissal és Papadopoulosszal. Azért a Leverkusen és a Dortmund két belső védőjét nehéz lesz megverni mind a földön, mind a levegőben.

A görögök az edzőváltás után más arcukat mutatják majd. Ranierit megbuktatták, most már nincs mire várni, meccseket kell nyerni. Ez a görög együttes nem véletlenül jutott ki az előző években a nagyobb tornákra, óriási hiba lenne a tabellából kiindulni. Az X2-re adott 1.50-es szorzó kiváló! Aki persze tiszta szívvel szorít a magyar labdarúgó-válogatott sikeréért, az nyílván nem tesz pénzt az X2-re, de ha reálisan nézzük, ezt a meccset mi nem fogjuk megnyerni.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,