Sportfogadás tippek: Magyarország - Franciaország

2016-05-10
Az első két meccse igazi matiné időpontban volt a magyar jégkorong-válogatottnak, a franciák ellen kedden kora esti kezdést tűztek ki a rendezők. Fontos meccs, melyet nagyon jó lenne megnyerni!

Magyarország - Franciaország

Tipp: Magyarország +2.5 gól

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: kedd, 19:15

 

Magyarország válogatottja két meccsen van túl, és bár egyik meccsen sem nyertünk, a szégyenkezni nincs okunk. Szlovákia ellen 4-1-re kaptunk ki, ám szorosabb meccs volt, mint a 4-1-mutatja. Kanada ellen pedig nem volt esélyünk. Kanada más kategória, de nem csak számunkra... Kaptunk egy raklapnyi gólt, de Bartalis révén azért villant a válogatottunk is. Ráadásul hiába ütött 8 gólt Kanada, talán Bartalisé volt a legszebb a meccsen, és ebben nincs elfogultság.

Kedden Franciaország jön, és ez már igazi vérre menő tétmeccs. Ne szépítsük, ez nyerhető találkozó!
Franicaország a nyitómeccsén a németekkel játszott egy langyos 2-2-t, majd büntetők után 3-2-re meg is nyerte azt az összecsapást. Elmondások alapján egy gyenge mérkőzés volt, lassú tempó, kicsit bundaszagú döntetlen. Aztán a gallok Szlovákia ellen mérkőztek meg, és 5-1 arányban alulmaradtak. Ha úgy nézzük, azt a meccset még simábban nyerték a szlovákok, mint ellenünk tették. A franciák ellen már 2 negyed után kialakult a 4-1, míg ellenünk a 4. gólt üres kapura ütötték északi szomszédaink.

Nem túl félelmetes a francia együttes, mármint játékban. Elvileg az kanadai stílust képviselik, ütköznek, mennek, hajtanak, de azért a minőség teljesen más, mint Kanada esetében. Elég 'faragatlan' kis együttes, a torna előtt pl. a franciákra volt a legkisebb odds, miszerint a francia játékosok gyűjtik össze a legtöbb büntetőpercet... A francia bajnokság azért messze van a félelmetestől, és bár vannak légiósok, akik jó nevű országokban játszanak, de alacsonyabb osztályokban. Nálunk azért van Kalpa, Slavia vagy Linköping-játékos, sokan az EBEL-ben játszottak a Fehérvár színeiben, és a MOL Ligás spílereink sem lógnak ki a csapatból. Egységes a magyar együttes, ez pedig sokat számíthat!

A fogadóirodák 1.45-ös oddsal fizetnek francia-siker esetén, magyarul le vagyunk nézve rendesen. Talán a Kanadától kapott 7 gól is benne van az oddsban, de a bukik tudják... Legalább a ránk szabott odds magasabb, ha a rendes játékidőben nyerni tudunk, 5.50-szeres pénzt fizet a bet365. A Magyarország +1.5 gól is 2.00-es oddsal fogadható, ami az eddig látottak alapján a value kategóriát képviseli.

Címkék: sportfogadás, tipp,