Sportfogadás tippek: Magyarország - Finnország

2016-06-05
A magyar női kézilabda-válogatott már csoportelsőként kijutott az év végi Eb-re, de még van egy meccse a gyengécske Finnország ellen, amit illene 15-20 góllal megnyerni. A két csapat között ugyanis ég és föld a különbség...

Magyarország - Finnország

Tipp: Magyarország góljai 34.5 felett

Odds: 2.02

Iroda: unibet

Kezdés: vasárnap 18:00

 

A magyar női kézi-válogatott eddig 5 meccséből négyet megnyert, így mindentől függetlenül csoportelsőként jutott ki az Eb-re. Ez a mai meccs tét nélküli, de a magyar és a finn válogatottak között óriási a különbség. Idegenben a lányaink 38-25-re nyertek, az első félidőben csak 16 gólig jutottak, és döcögött a védekezés is. Aztán a 2. félidőre a finn lányok elfáradtak, mi 22 gólt lőttünk, míg a finnek 12-et. A 38 dobott gólnak ma is össze kéne jönni.

Ez nem más, mint egy edzőmeccs, egy szezon végi gála. Tény, hogy a csajok fáradtak, de fáradtak a finnek is, ráadásul nekik utazni is kellett. Mondjuk nekünk is, de egy Szlovákia azért nem a világvége...

 

Eb-visszaszámlálás

 

A szlovákok ellen idegenben pár napja 32 gólt dobtak a magyar csajok, ott is egy gyengébb első félidő utá összekapták magukat a lányok, és jöttek a gólok becsülettel. Most a közönség is besegít majd, az ÉRD Aréna vélhetően megtelik ma délután.

Egyébként a finnektől erősebb Szlovákia ellen is lazán összejött volna a 35 gól, ha a szélekről is tud gólt szerezni a magyar csapat, de nagyon gyengén teljesítettek a szélsőink, főleg a meccs első 60-70%-ában. A vége felé a fáradt szlovákok ellen már jöttek a gólok, de az elején azért voltak gondok.

Finnországnak egy esélye van, ha próbálja majd lassítani a játékot, de vélhetően totál szét fognak esni megint a meccs 2. félidejére, mi pedig gyors leindításból szerzett gólokkal növeljük majd az előnyt. Átlagban 18-19 gólt dobni kell félidőnként, a 35 gólt szinte kötelező összehozni még akkor is, ha néha kihagy majd a koncentráció!

Címkék: sportfogadás, tipp,