Sportfogadás tippek: Magyarország - Finnország

2014-11-14
Péntek este ismét fontos eb-selejtezőt játszik a magyar labdarúgó-válogatott. Nézzünk egy jó tippet a meccsre!

Magyarország - Finnország

Tipp: 2.5 les felett

Odds: 1.92

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:45

A sportfogadásban használatos kifejezés a value. Nos, többen talán a Tescóban találkoztak ezzel a szóval, a sportfogadásban is hasonlót jelent. A minőségi, értékes tippekre mondogatjuk, ahol a tipp és az odds igen baráti viszonyban van egymással.

Ez a 2.5 les felett opció nagyon jónak tűnik, pláne, ha két csatárral játszunk. Márpedig Dárdai a Románia elleni találkozón sem lacafacázott, itthon sem fog. Ha lesz Nikolic, és lesz Szalai, akkor dupla esély, hogy a srácok lesre fussanak. Szalai is szeret lesen helyezkedni, és Niko is. Utóbbit pedig nem akarjuk megbántani, mert vélhetően sokunknál gyorsabb és ügyesebb, de azért nem egy Bale, így ő is a leshatáron helyezkedik. Nincs ezzel baj, csak gyakran a határt túllépi, az meg ugye egyet jelent a leshelyzettel. Ebből kell nekünk három a tipphez. Vélhetően a Szalai-Niko páros lehozza ezt a három leshelyzetet, de Dzsudzsi, és Lovrencsics, vagy Simon -attól függ, ki kezd- is simán lesre futhat. Szabadrúgásoknál is benne van a pakliban a les, és akkor még nem beszéltünk a finnekről, Pukkiékat is elkaphatják lesen jópárszor. Tény, hogy mindkét csapat közel védekezik a saját kapujához, de talán nem olyan közel, hogy ez a 2.5-ös határ veszélyben legyen, ha azt mondjuk, hogy 2.5-nél több lesállás lesz a találkozón.

Jó tippnek tűnik még a gólok száma 1.5 fölött opció: Azt tudjuk, hogy a védelmünk nagyjából bármelyik csapat ellen képes betlizni, Feröer ellen is Dibusz bravúr-sorozat kellett ahhoz, hogy megússzuk. A finnek azért keményebbek, de reméljük, hogy mi sem fogunk alibizni, és Szalaiék termelik majd a gólokat. Dzsudzsák Balázs lába is elsülhet, tette ő már taccsra a finneket, hátha megteszi most is!


Ez a mi két tippünk az esti meccsre, reméljük, hogy nyerünk valahogy, és marad esély kijutni az EB-re. Sok sikert mindenkinek a tippekhez, és HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: sportfogadás, tipp,