Sportfogadás tippek: Magyarország - Fehéroroszország

2014-01-04
Tegnap a magyar kézi válogatott kikapott Csehországtól. Mondogattuk, hogy nem az eredmény számít, de a második zakó hazai pályán azért már kezdene ciki lenni. Ezt nem engedhetik meg maguknak Csasziék, becsület is van a világon!

Magyarország - Fehéroroszország

Tipp: Magyarország

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 13:00

 

Tegnap a fehéroroszok meglepték a lengyeleket, mint minket a csehek. Siarhej Rutenka vezérletével szűken, 1 góllal verték a sokkal jobb erőkből álló Lengyelországot. Az bravúr volt a javából, reméljük ma nem hajtanak végre hasonló bravúrt.

Magyarország egyértelműen kereste a játékát, nagyon jó lesz ez a Provident kupa arra, hogy megtapasztaljuk azt, milyen Nagy Laci nélkül játszani. Persze volt már rá példa, hogy Laci nem játszott, de annyira rá épül a csapatunk, hogy nélküle alaposan dadog a játékunk. Sok hibával játszottunk tegnap, ráadásul lassan, és ezen kombináció csak a vereséghez vezethet. Pedig Jicha még nem is villogot, nem úgy a csurkás Horák, aki olyan átlövésgólokkal operált, hogy az állunk leesett. Hétszer...

Persze nincs itt nagy baj, és valóban majd az EB-n kell meccseket nyerni, de azért ezekben a srácokban van betyárbecsület. Fantasztikus közönség előtt játszottak, illene ma egy győzelmet ajéndékozni a nézőknek. Fehéroroszország nagyjából Csehország szintjén van, szintén két-három játékosra kell figyelni, viszont nagy segítség, hogy nincs olyan minőségű hálóőre a belorusz csapatnak, mint a cseheknél Stochl.

Mindenképp magyar győzelem a tippünk, egyszerűen ezt a meccset meg kell nyerni, mert a lengyelek elleni találkozó szintén kemény diónak tűnik. Márpedig úgy kimenni az EB-re, hogy hazai tornán háromszor zakkantunk, az nem lenne túl jjó előjel. A tippünk az, hogy szoros meccsen, de ma nyerni fogunk! A bet365 erre 1.40-es szorzóval fizet, ami bizony több mint pofás!

Címkék: sportfogadás, tipp,