Sportfogadás tippek: Magyarország - Észak-Írország

2014-09-07
A mai napon megkezdi menetelését a Pintér-csapat. A nemzeti tizenegy Észak-Írország ellen lép pályára EB-selejtezőn, ám a helyzetünk nem túl rózsás.

Magyarország - Észak-Írország

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.65

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

 

Észak-Írországról annyit érdemes tudni válogatott szinten, hogy nem lőnek gólt, és nem is kapnak. Ha rajtuk múlna, minden meccs 0-0-al érne véget. Egy végtelenül stabil együttes, és főleg kemény. A csapat zöme Angliában játszik, többen a Premiershipben, és még többen a Championshipben. Mindkét bajnokság kemény, főleg a Chamiponshipre mondható el, hogy ott nincs alibizis. A Premiership azért színesebb, de az észak-ír srácok azért vannak ott, hogy a piszkos munkát elvégezzék. A mi picike himi-humi bajnokságunk nincs a Championship szintjén. Márpedig egy-két kivételtől eltekintve hazai csapatokban futballozó srácok alkotják majd a kezdőt. Sajnos a hazatérő Gera Zoli megsérült, így ő nem segíthet ma a többieknek.

Pintér abszolút alkalmatlan személy arra, hogy egy válogatottat irányítson. Kitalálta ezeket a semmit sem érő összetartásokat, aminek az lett az eredménye, hogy a külföldön játszók lassacskán kikoptak a keretből. Szalaival is összekapott, szóval van itt némi feszültség a válogatott körül. Pinyő egyébként megy az Egervári által kitaposott úton. Lassú, körülményes védők (Lipták ma is kezd elvileg) és egycsatáros játék.

Ha Rudolf kezd elöl, akkor gyakorlatilag meghalt a magyar csapat támadójátéka. Egyedül négy védő között egy olyan testalkatú srác, mint a Rudolf, az egy olyan vicc, amin kevesen nevetünk. Márpedig Pinyő nyúl ahhoz, hogy felvállalja a kezdettől fogva a kétcsatáros játékot. Még itthon sem, még Észak-Írosrszág ellen sem. Az egycsatáros játékot lehet játszani egy olyan agresszív játékossal, mint Diego Costa, de olyannal nem, mint Rudolf. Ezek az észak-ír védők nem fogják babusgatni, sokkal erősebbek, és még az is lehet, hogy gyorsabbak...

Ugyanakkor Észak-Írország válogatottja nem arról híres, hogy megszórja az ellenfeleket. Ide Magyarországra is döntetlenért jönnek, elvétve lesz egy-két támadásuk is, de nem egy kreatív csapat. Sablonos, brit focit játszanak. Nem ilyednek meg a párharcoktól, szóval inkább ilyen bírkózás-szagú meccsre kell számítani, mintsem szép kombinatív futballra. Mi azt játszanánk, csak nem fogják hagyni. Talán Gyurcsó és Dzsudzsák széleken megbonthatja a védelmüket, de ott benn az egy szem Rudolfot megtalálni a beadásokkal nem lesz egyszerű. Félő, hogy kevés gólt látunk ma, ha egyáltalán látunk...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,