Sportfogadás tippek: Magyarország - Dánia

2017-01-22
Vannak csapatok, melyeknek most kezdődik a világbajnokság, és vannak, melyeknek most fejeződik be. Nézzük, mi várható a dán-magyar összecsapáson.

Magyarország - Dánia

Online sportfogadás tipp: Dánia góljai 29.5 felett

Unibet odds: 1.85

tippmix odds: -

Kezdés: szombat 16:00

 

A magyar kézilabda-válogatott elveszítette utolsó csoportmeccsét Fehéroroszország ellen. Ennek 'eredménye', hogy most a dánok ellen kell játszanunk a legjobb 16 között. Az olimpiai bajnok dánokkal. Azzal a dán csapattal, amely sétálva játszott a csoportban. Nem nagyon akart senki agyonverni, svédeket szűken győzték le Hansenék, talán az egyetlen olyan találkozón, ahol a kellemesnél többet kellett beleadni.

A magyar válogatott viszont minden megpróbált Németország és Horvátország ellen, nem sikerült győzni. A szaúdi és chilei csapatot azért legyűrték Csasziék, de Fehéroroszország már megint rágós falat volt, nem is sikerült lenyelni.

10.000 Ft befizetési bónusz a most regisztrálóknak

Egyértelműen látszik a csapaton a fáradtság. Ez viszont gáz, mert amint a bevezetőben is említve lett, a dánok lesétálták a csoportmeccseket. Senki sem játszott a kellemesnél többet, szóval nem üres frázis, a dánok most kezdik a tornát! A mi játékosaink viszont fáradtak, és ezt kár lenne tagadni. Nagy Laci kidőlt, így a védekezésünk sem annyira stabil, mint vele lenne. Támadás és védekezés között kettőt minimum, de olykor hármat is cserélünk. Viszont a dánok nem fognak szöszmötölni, Hansenék gyors középkezdés után egyből támadják majd a kaput, aztán ha mondjuk Ancsin bennragad, vagy olyan spílerek, akik amúgy nem védekeznek, egyből ott a baj.

De itt tényleg a fáradtság lesz a fő jelszó. hisz a dánok tényleg alibi kézivel verték végig a D csoport válogatottjait, addig mi minden meccsen apait-anyait beleadtunk, függetlenül attól, hogy nyertünk vagy nem. (és akkor még nem említettük a szombati utazást, hisz új helyszínen kell játszani vasárnap...)

Január 29-ig minden 5. (élő) fogadásod kockázatmentes 1500 Ft értékig!
(Részletek az unibet oldalán)

Már az is bravúr lenne, ha meg tudnánk szorongatni a dánokat. Legutóbb barátságos meccsen, felkészülési meccsen 24 bekapott góllal megúsztuk a dánok ellen, de ott nem az igazi rotációval dolgoztak, Mikkel Hansen sem játszott például. Ráadásul azon a felk. tornán ők is csak gyakoroltak, ma már üzemi hőfokon égnek majd Noddesbóék. Most már a dánok sem fognak alibizni, félő, hogy ismét 30 dobott gól fölé mennek. Eddig csak a svédek úszták meg ellenük 30 alatt, de az a svéd csapat rendkívül masszív, a mi védekezésünk pedig Nagy Laci nélkül sajnos sokkal sebezhetőbb. Például Ligetvári is olyan spíler, aki bár rendkívül tehetséges, azért ő nincs ahhoz szokva, hogy minden 2. napon a világ legjobb beállóval birkózzon, vagy lépegessen ki a klasszis átlövőkre. Ráadásul itt tizedmásodpercek alatt kell/kéne jó döntést hozni, ami ilyen terhelés mellett nem megy.

Sajnos, vagy nem sajnos, de az a realitás, hogy a 30-at minimum meglövik a dánok.

Címkék: sportfogadás, tipp,