Sportfogadás tippek: Magyarország - Dánia

2014-12-15
A női kézi EB-n igen fontos meccs jön ma este 20:30-tól. Ha a magyar válogatott megveri Dániát, akkor marad esélye az elődöntőre, ha nem, akkor érmes álmainknak búcsút inthetünk. Nézzük, mi várható a Dánia elleni találkozón.

Magyarország - Dánia

Tipp: Dánia vagy iksz

Odds: 1.54

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A középdöntőben Magyarország Románia legyőzésével nyitott, így a hozott két pont mellé még kettőt hozzátettek Tomoriék. A Románia elleni találkozóban volt pozitívum és negatívum is bőven. A pozitívum az eredmény, és persze az, hogy a végjátékban volt lelke a csapatnak, volt szíve, és valljuk be, szerencséje is.

Dánia ellen viszont minden szinten több kéne. A kérdés csak, hogy van-e több a csajokban. Mi megadjuk a választ: Nincs. Ez a magyar csapat a románok elleni meccsen volt a csúcson, összejött a siker. Koncentráltak a lányok, küzdöttek, de képtelenség, hogy ugyanolyan szinten koncentráljanak Dánia ellen, és Fortuna is újra velünk legyen. Dánia eddig nem csillogott, de egy két hetes tornán nem az első héten kell csúcsformában lenni. Ez a dán együttes a felkészülési szakaszban azért kétszer megverte Norvégiát, szóval ott vannak a szeren Noorgardék. Több dimenziós a játékuk, és nagyon magabiztosak a lányok. Fisker, Noorgard, Kristiansen és a többiek EB-t akarnak nyerni. A középdöntőben a lengyelek ellen az első félidőt átaludták, aztán a másodikban javultak védekezésben, és a 10 kapott gólra 19-et dobtak. Nekünk nem fognak hagyni egy félidőt, tőlünk azért jobban tartanak.

Élet-halál meccs, mert ha Spanyolország megveri Romániát, Norvégia pedig Lengyelországot, akkor itt a vesztes kiszáll az érdemi játékból. Kérdés csak az, hogy ha Tomori Zsuzsa már a románok elleni találkozón mentálisan és fizikailag is fáradt volt, mi lesz ma, amikor a románoktól gyorsabban, agresszívebben játszó Dánia lesz az ellenfél. A torna előtt úgy volt, hogy Tomori és Szucsánszki lesz a két vezér, de azt azért látjuk, hogy ez nincs így. Ha Kristiansenék megérzik a nyúlszagot, akár komoly verést is mérhetnek a magyar csapatra. Eddig még megúszta a válogatott kiadós zakó nélkül, de most jön majd a java, előbb ma a dánok, aztán majd két nap múlva a norvégok.

A tippünk az, hogy a dánok legyőznek minket. Persze biztos lesz olyan olvasónk, aki ezzel a tippel nem ért egyet, sőt kikéri magának, de a sportfogadásban nincs helye érzelmeknek!

Címkék: sportfogadás, tipp,