Sportfogadás tippek: Magyarország - Dánia

2015-12-09
Kedden megalázó, 17 gólos vereséget szenvedett el a magyar női kézilabda-válogatott Montenegró ellen. Ez ciki, de ma lehet javítani. Más kérdés, Dánia ellen nem lesz egyszerű.

Magyarország - Dánia

Tipp: 50 gól fölött (AH)

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: szerda 20:45

 

Ezt a gödröt a csajok maguknak ásták. Mert lehet itt Németh Andrást hibáztatni, de nem érdemes. Igazából már bőven a vb előtt minden egyes kommentben kiemelték a hozzászólók a kézivel foglalkozó portálokon, hogy mennyire alkalmatlan ő erre a posztra. Ha ezt mindenki látja/látta, mi, akiket nyugodtan lehet laikusnak nevezni, akkor miért nem látják azok, akik ezzel foglalkoznak.

De lényegtelen is, Németh András elvileg a lemondását is felajánlotta, de nem is akarunk mi vele foglalkozni. Ezt a gödröt a csajok maguknak ásták, nekik is kell kijönni belőle. Az mégsem járja, hogy a magyar válogatott bárkitől is 17 góllal kapjon ki. Olyan szinten omlott össze minden, amire nem is nagyon volt példa.

Ma Dánia az ellenfél, az a minimum, hogy mindenki vért fog izzadni a pályán. A csajoknak ezt egymás közt kell átbeszélni, Tomorinak, Zácsiknak, Szucsánszkinak a vállára venni a csapatot. Nekimenni a falnak, mert ha kapnak egy mokeszt, az pár nap alatt elmúlik. De az ilyen 17 gólos vereségre örökké emlékezni fogunk. Ezt nem lehet csak úgy elfelejteni.

De azt sem lehet majd, ha egy ilyen világégés után megverjük Dániát! Mert ez a dán csapat nem verhetetlen, és ha végre mindenki felszívná magát, és úgy igazán szívből, bátran merne kézilabdázni, ez a dán csapat fogható lenne. Mondjuk nem a tegnapiból kell kiindulni, de a védekezésünk nem rossz. Kapus poszton Kiss nagyon jó, jobb, mint dán kolléganői. Ez jó alap kéne legyen, erre lehetne építeni. De a dánok mentálisan nagyon erősek, javuló formát mutatnak. Nem nagyon lehet megtörni őket, mégis, ha egy harapós magyar csapattal találkoznának, meg lehetne fogni őket.

A mi tippünk, hogy ma Tomoriék más arcukat mutatják, és ha nyerni nem is fogunk, azért sokkal komolyabb kézit mutatunk majd be. Ez a dán védekezés sokkal puhább, mint a montenegrói, lehet ellenük gólokat dobni. Tegnap láthattuk, hogy komoly csapat ellen a mi védekezésünk sem világelit. Az ukrán ifi meg a Tunézia B ellen elmegy, de komolyabb csapat ellen ez a fal nem fal. Kicsit elkényelmesedtünk az ukránok elleni találkozókon, és a Tunézia, vmint a Szerbia elleni találkozókon.

Ezért gondoljuk mi úgy, hogy a dánok megközelítik a 30 dobott gólt, és mivel nekünk is illene mutatni valamit, így mi is eljuthatunk akár 30-ig is.

Címkék: sportfogadás, tipp,