Sportfogadás tippek: Magyarország - Bulgária

2017-06-07
A magyar és bolgár női válogatott felkészülési meccsen találkozik egymással. Az esélyek egyértelműek, ahogy a tippünk is!

Magyarország - Bulgária

Online sportfogadás tipp: 1. félidő góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 2.00

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 16:30

 

Vannak tippek, melyekhez szükséges indok. Ehhez is, de nem hosszú. Szóval a bolgár női válogatott (foci) nincs a csúcson, és akkor finomak vagyunk. Eb és vb-selejtezőkön sem indultak, igazából ennek nem tudni az okát, hisz esélyük persze nem lett volna kijutni, de azért sokkal-sokkal kisebb országok is meg szokták magukat mérettetni.

Mi magyarok Európában a középmezőnyhöz tartozunk. Az igazán elit csapatok ellen nincs esélyünk, viszont itt most kb. annyira domináns lesz a magyar csapat, mint pl. ellenünk egy Németország.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Utolsó 3 meccsen gól sem kaptunk Bulgária ellen, lőttünk 9, 4, és 7 gólt. Legutóbb 7-0-ra nyert a magyar női együttes Bulgária ellen, ráadásul idegenben. Ez egy megfiatalított bolgár együttes, amely ide érkezett, de hogy erősebb lenne, az kizárt. Legutóbb a női BL-ben a legerősebb női együttes, az NSA Szófia úgy esett ki a selejtezőben, hogy kapott egy raklapnyi gólt, de még véletlenül sem rúgott.

A bolgár női foci nagyon gyermekcipőben jár. Mi sem vagyunk élcsapat Európában, de azért Bulgáriát még 5-6 góllal bármikor verjük. Sok légiósunk játszik pl. a német bajnokságban, Ausztriában, és itthon az MTK vagy az FTC sem gyenge csapatok.

A tippünk egyértelmű, legalább két gólig eljut a csapatunk Bulgária ellen félidőig!

Címkék: sportfogadás, tipp,