Sportfogadás tippek: Magyarország - Franciaország

2014-07-15
Hétfőn kezdődött a 2014-es vízilabda-eb, ma a csoportkör második meccsei következnek. Magyarország nem volt jó házigazda tegnap, és 12-9 arányban lenyomta a spanyolokat. Ma sokkal könnyebb meccs következik, a franciák ugyanis nem tartoznak Európa elitjéhez.

Magyarország - Franciaország

Tipp: 19.5 gól felett

Odds: 1.83

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Magyarország tavaly világbajnokságot nyert, a Kemény-éra után tehát nem esett össze a válogatott. Folyamatosan estek ki a csapatból a nagy nevek, ám jönnek a fiatalok, és betöltik azt az űrt, amit a nagyok hagytak maguk után.

Szóval a magyar vízilabda-válogatott továbbra is a csúcson, ennek megfelelően kezdtek tegnap a srácok. Ma a csoport talán leggyengébb csapata, a francia-válogatott lesz az ellenfél. Az a csapat, amely tegnap a szerbektől kapott ki 16-5-re.

A szerb kapitány azt nyilatkozta a meccs után, hogy voltak hibák, amiket ki kell javítani a magyarok elleni találkozóig. Persze biztosan akadtak koncentrációs problémák, Franciaország ugyanis egy másik szinten játssza ezt a játékot.

A gallok szövetségi kapitánya is elmondta, hogy nincsenek hozzászokva ehhez a szinthez, ehhez a tempóhoz. Ez látszott is, hisz a záró negyedben 6 gólt kaptak a szerbektől. Szerbia igazából semmit sem mutatott, 40-50%-ot adott ki magából a csapat. Egy edzőmeccs jellegű találkozó volt, és ilyen lesz a mai magyar-francia meccs is. Mi hazai pályán nem tehetjük meg, hogy alibizünk, ezért átlagban 4 gólt minden negyedben dobni fogunk. Ha a szerbek dobtak 16-ot langyoskás játékkal, tőlünk talán a 17-18 sem olyan nagy elvárás. Aztán jó tudjuk, hogy ha egy csapat sokkal erősebb, mint a másik, és elhúz 6-7 góllal, akkor sokkal könnyebben állítanak ki védekezésben a sporik az előnyben lévő csapatból. Talán negyedenként egy góllal lehet számolni francia oldalon, szóval ha dobunk mi is 16-ot, és kapunk négyet, máris kész vagyunk. Viszont könnyen lehet, hogy mi tényleg összehozunk vagy 18-at, és kapunk is vagy hatot, a meccs pedig elmegy picit a közönségszórakoztatás irányába.

Ha a magyar csapat nem szórakozik, előnyeit pedig értékesíti, 24-25 gól is születhet ezen a találkozón!

Sok sikert a tipphez, és HAJRÁ MAGYAROK!

Címkék: sportfogadás, tipp,