Sportfogadás tippek: Maccabi Tel Aviv - Győr

2013-07-23
Múlthéten az ETO Győrben kikapott 2-0-ra a Tel Aviv ellen. Van még esély továbbjutni, de ha őszinték leszünk, ez csak matematikai. Az első meccsen látottak alapján egy újabb zakó néz ki a magyar bajnoknak.

Maccabi Tel Aviv - Győr

Tipp: hazai

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Pintér Attlia nyilatkozata olvasható a győriek hivatalos honlapján 'tovább akarunk jutni' címmel. Persze-persze, mi meg a lottó ötöst akarjuk megnyerni... Kb. hasonló az esélye mindkettőnek, azaz gyakorlatilag semmi.

Aki látta az első meccset Győrben, vagy a TV-ben, az bizony újra megtapasztalta, hogy az NBI és Európa focija olyan, mintha nem is egy galaxisban játszanának a csapatok. Az izraeliek úgy focizták le a Győrt, hogy az tényleg megalázó volt a magyar bajnok számára.

A Győrt olyan csapatnak ismertük meg az előző idényben, akik nem színezik túl a játékot, de stabilak, és küzdenek a végletekig. Ezzel szemben a Maccabi ellen gyakorlatilag normális gólhelyzet nélkül játszották végig a meccset, egy-két kósza lövést leszámítva tényleg nem sikerült kidolgozott akciót végigvinni!

Paulo Sousa Maccabija pedig nem olyan, amilyet vártunk. Mi egy olyan együttest vártunk, mint volt a Vidi Sousa alatt, de az izraeliek megtartották a játékos focijukat, és akár 3-4 gólt is rúghattak volna.


Ami még nagyon aggasztó volt, az a végjáték. A Győr játékosai nem bírták az utolsó 20-25 percet, márpedig most Izraelben még melegebb, és még páradúsabb levegő várható. Ha itthon így megroggyantak a végére a győriek, mi lesz Izraelben...

A Maccabi játékosai nem fognak kegyelmezni, otthon egész biztosan a győzelemre játszanak, függetlenül attól, hogy nekik jó az iksz is.


Tényleg nem sok közünk van Európa középcsapatainak focijához sem. Ahogy a Maccabi cicázott, a győri srácok meg kergették a labdát, az bizony megalázó volt. Itthon sem tudtak Pintér tanítványai egy normális akciót összehozni, majd pont Izraelben fognak nagyot játszani...

Biztosan mindenkinek megvan a véleménye, de a sportfogadás nem jótékonysági intézmény. A Maccabi egész egyszerűen erősebb csapat, és ez nem baj, csak a realitás. Bizony-bizony, rengetegen féltették a Győrt a nemzetközi porondtól, azért a szakemberek látták, hogy az a futball, ami itt az NBI-ben elég, nemzetközi szinten nagyon karcsú. Igazuk lett. Mi, sportfogadók pedig nem tehetünk mást, nyerünk még egy kis pénzt a Győri ETO segítségével!

Tippünk Maccabi győzelem, nem nagyon lesz köze a győrieknek ehhez a meccshez sem.

Címkék: sportfogadás, tipp,