Sportfogadás tippek: MTK - Potsdam

2013-10-10
A női BL-ben a magyar bajnok MTK ma 15:00-ás kezdettel fogadja a német Potsdam együttesét. A Potsdam a női futballban a legjobbak közé tartozik, kevés az esélye az MTK-nak szoros meccset játszani.

MTK - Potsdam

Tipp: 5.5 gól felett

Odds: 1.6

Iroda: bwin

Kezdés: ma 15.00

 

Az MTK tavaly sem volt túl szerencsés a sorsolásnál, hisz megkapták a svéd Malmö együttesét. Oda-vissza kikaptak. Most még a Malmőnél is keményebb ellenfelet kapott a magyar bajnok, a német élvonalban szereplő Potsdam lesz az ellenfél.

A Potsdam már nyert női BL-t, többször döntőzött, most pedig vezetik a Bundesligát. Nagyon erős csapat, nem szoktak kegyelmezni az ellenfeleknek. Legutóbbi bajnokijukon 4-et vágtak a szintén nem gyenge Duisburgnak. 4-3-3-as felállásban játszanak minden meccsen.

Az Anonma, Hegeberg, Evans, Andonova négyest forgatja elöl Schröder mester. Mind a négyen rendkívül gólerősek, de közülük is ki kell emelni az egyenlítői-guineai Anonmát, aki a Bundesligában is kiemelkedő tudással rendelkezik. Középpályán ott van Göransson, a svéd válogatott, szintén támadó felfogású labdarúgó.

Nagyon erős a támadó zónában a Potsdam, hátul viszont kevésbé erősek. Persze ez nem az MTK ellen fog majd érződni, hanem a követkeő körben a Lyon ellen.

A Potsdam nem fog kegyelmezni a magyar bajnoknak, de így van ez rendjén. Ünnepnap ez az MTK-nál, bár a férfi vonalon játszhatnánk BL meccset a főtáblán a német bajnokkal.

Hogy milyen csapatnak számít valójában a Potsdam női vonalon, azt jól jelzi, hogy ezt a meccset tűzi műsorra élőben az Europort is. Egyébként a meccsre ingyenes a belépés, aki ráér, menjen ki, és bíztassa a lányokat!

Tippünk az, hogy minimum hat gól látnak majd a nézők, és az sem titok, hogy a többségét (esetleg mindet) a német együttes rúgja majd. Több csapat van a főtáblán, amelyek ellen továbbjuthatott volna az MTK, de a Potsdam nem ezen csapatok közé tartozik.

 

Sok sikert mindenkinek, és hajrá MTK! Szurkoljunk, hogy a magyar bajnok se maradjon lőtt gól nélkül!

Címkék: sportfogadás, tipp,