Sportfogadás tippek: MTK - Paks

2013-05-10
Ősszel az MTK és a Paks 0-0-ás döntetlent játszott, ami mindenkit meglepett. Persze nem a döntetlen, hanem az, hogy nem született gól! Ez gyakorlatilag elképzelhetetlen ma délután!

MTK - Paks

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.75

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Az MTK és a Paks két olyan csapat, amely játssza a focit! Garami mester aktuális MTK-ja mindig is játékos csapat volt, most is az. Kanta vezérletével jelenleg az NBI 3. helyén állnak, ami dicséret és egyben a többi csapat kritikája is.

A Paks szintén olyan együttes, amelynek a meccseit érdemes megnézni. Sajnos kiszámíthatatlan együttes, egyik héten ők rúgják a gólokat, a másikon ők kapják. Rögtan az első tavaszi meccsen hatot rúgtak az UTE-nak, aztán a következő meccsen egy félidő alatt hármat kaptak otthon a Honvédtól. De nem is kell olyan sokáig visszamenni az időben, múlthéten is gólgazdag meccset játszottak (3-1-es zakó a Fradi ellen) és előtte is, amikor a szezon legnagyobb come back-jét mutatta be a Paks, 3-0-ás fi után nyertek 4-3-ra a Győr ellen!

A Paks egyébként egy fura kis csapat, már eleve az meglepő, hogy a légiósokat nem favorizáló csapat élén külföldi tréner vezeti... Egyébként meg minden elismerés a paksi klubvezetőké, mert egy stabil NBI-es csapatot hoztak össze, akik még az EL-ben is megcsillogtstták tudásukat pár éve.

Az MTK és a Paks között amúgy jó kapcsolat van, nem véletlen, hogy Eppel, Könyves, Lázok vagy épp Bori MTK-s futballista volt. Látszik, hogy a PSE szívesen igazol olyan labdarúgót, akiket Garami mester trenírozott. Az MTK-ban nevelkedett focisták azért NBI-es szinten megállják a helyüket, és minőséget képviselnek! De ott van például Bartha Lacika, aki a Fradiban tűnt fel, a Paks pedig bízott benne, és leigazolta. Azóta ő is a PSE alapembere, fontos láncszeme a csapatnak.

A Paks nem nagyon vesz zsákba macskát, nem igazolnak le valakit egy videofelvétel alapján, mint több magyar klubvezetőség... A Paks igazi magyar középcsapat, egy hullámvasutazó társaság. Sosem lehet tudni, milyen meccset látunk tőlük, de az biztos, hogy ha a Paks játszik, ott történik valami.

Pont ezért volt fura az őszi 0-0, de kivétel erősíti a szabályt. Egyébként azt a 0-0-át megelőzően a két együttes 4-3-as meccset játszott, ami azért jelzi, hogy a két csapat támadó felfogású futballt játszik!

Garami mester nyilatkozott a meccset illetően, és elismerte azt, hogy a paksi csapat hihetetlenül veszélyes, ugyanakkor elmondta, hogy mindenképp nyerni szeretnének. Az MTK edzője jó szokása szerint előzetes kezdőt is hirdetett, ami így néz majd ki a mester nyilatkozata alapján:

MTK:  Groppioni - Wolfe, Kálnoki Kis, Vukmir, Hidvégi - Kanta, Zsidai, Vadnai - Vass, Balajti, Ladányi

 

A paksi kezdőről nincsenek hírek, de az ex-MTK focisták, Bartha és Tököli biztosan ott lesznek a csapatban, szóval egész biztos, hogy jó focit látunk majd. Hogy a gólokat lövi a Paks, vagy nyeli, azt sosem lehet tudni, így most sem. Mindenesetre gólszag van a levegőben, könnyen lehet, hogy az őszi meccsen elmaradt találatokat is pótolni fogják ma délután! :D

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,