Sportfogadás tippek: MTK - PAOK

2012-08-16
A mai kínálat szintén elég szűkös, mindössze egy sorozat van, ahol lehet keresgélni, ez pedig a női BL! A magyar MTK jó eséllyel pályázik a továbbjutásra, nézzük tehát a kék-fehérek találkozóját bővebben!

 

MTK-PAOK

Tipp: MTK

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

A női BL teljesen más, mint amit a férfiaknál megszoktunk. A lebonyolítás semmiben sem egyezik meg. Itt rögtön a sorozat elején a végső győzelemre esélytelen csapatok négyes csoportokat alkotnak, és a csoportgyőztesek továbbjutnak a következő körbe. (Csoportmásodikként újabb meccsek várnak a csapatokra, de másodikként is tovább lehet lépni)

Amelyik együttes viszont továbblép, az már igazán jónevű csapatokkal is összefuthat a következő körben, ahol már oda-visszavágós párharcokat rendeznek egészen a döntőig, hasonlóan a régi UEFA Kupához. Tavaly az MTK a BL-nek ebben a szakaszában csak a csoportjának 3. helyén végzett, így viszonylag korán búcsúzott. Egyébként a PAOK sem járt jobban, ugyanúgy négy pontot gyűjtött, mint az MTK, pedig valamivel könnyebb csoportba került. Viszont az MTK azóta csak erősebb lett! (Érdemes megjegyezni, hogy tavalyelőtt továbbjutott ebből a körből a magyar bajnok, és az Arsenallal hazai pályán egy nagyon jó meccset játszottak, ahol megszorongatták az angolokat, igaz, a visszavágón már nem volt kegyelem)

Érdekesség, hogy a ZFK és a PAOK idén is egy kvartettbe került, de amíg tavaly a ZFK nyert, addig idén a PAOK bizonyult jobbnak. Viszont amíg a PAOK csak 1-0-ra nyert a macedón bajnok ellen, addig az MTK egyenesen kiütötte őket, 7-0 lett annak a találkozónak a vége az MTK javára. A lett Skonto nem faktor a csoportban, az MTK ötöt, míg a PAOK nyolcat vágott nekik. Jelenleg tehát az MTK áll az élen, köszönhetően jobb gólkülönbségének.

Egy esetleges X tehát a magyar bajnok csoportelsőségét jelentené, de nem fognak ikszre játszani Vágóék! Jobb csapat az MTK a PAOK-nál, és három győzelemmel fog továbblépni a következő körbe! A ZFK-t nagyon simán lenyomták, ami bíztató lehet. Vágó Fanni mesterhármast ért el, a Skonto ellen is kétszer köszönt be. Fanni  tavaly Izlandon légióskodott, nem tévedünk nagyot, ha azt állítjuk, hogy ha tavaly is az MTK-ban játszik, akkor továbblépnek a kék-fehérek.

Vágó Fanni kiemelkedik ebből a mezőnyből, az nem vitás, és ő lehet a különbség a két csapat közt, sőt ő lesz az, aki az MTK javára dönti el a meccset. Nagyon együtt vannak most a csajok, és nem kérdés, hogy ebben a kvartettben ők a legjobbak!

A PAOK például a házigazda ZFK-val egy teljesen kiélezett mérkőzést játszott, az MTK pedig valósággal megsemmisítette őket.

Bízhatunk a csajokban, minden bizonnyal három győzelemmel lépnek tovább, és várhatják a sorsolást, ahol már igazi nagy hal is a horogra akadhat!

 

HAJRÁ MTK!

Címkék: sportfogadás, tipp,