Sportfogadás tippek: Lyon - Valencia

2015-09-28
Szokás szerint ezen a hétfőn sincs olyan sportesemény, amire érdemes lenne fogadni. Van egy-két tipp, de vagy pici az odds, vagy jó az odds, de nem biztos a tipp! Jól bevált szokásunkhoz hűek maradunk, nézzük meg picit közelebbről a keddi Lyon-Valencia BL-találkozót!

Lyon - Valencia

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: kedd, 20:45

A Bajnokok Ligájának H csoportjában a Lyon és a Valencia sem rajtolt jól. Az előzetesek szerint ez a H-jelű négyes ahol, ahol bármelyik csapat továbbléphet, de bármelyik ki is eshet. Nos, ha így nézzük, itt tényleg minden találkozónak nagy jelentősége van, két olyan mérkőzéssel rajtolni, ahol pontot, vagy sokkal inkább pontokat veszít a csapat, nem túl jó előjel!

A Lyon az első körben a Gent otthonában 1-1-et játszott, a belga együttes nem adta könnyen magát. A szakértők a négyes leggyengébb láncszemének tartották, de a Gent bizonyította, hogy nem lehet leírni. A Valencia pedig nagyon akarta a Zenit elleni sikert, de talán túlzottan is, ennek lett eredménye a zakó. A szentpétervári Zenit a Mestallában nyert 3-2-re, óriási bravúr volt az oroszoktól ez a siker! Hulk kétszer is villant, Jaume kapus olyan gólt kapott Hulktól, amit egy ideig biztosan nem felejt el.

Ezen a Lyon-Vaencia találkozón nagyon fontos lenne a siker mindkét együttes számára. A Lyonnak azért, mert egyrészt otthon játszik, másrészt a Gent ellen nem nagyon illet volna pontokat veszíteni. A Valenciának pedig azért, mert ugye a három hazai meccséből egyet máris elbukott, az ott elszórt pontokat egy idegenbeli bravúrral kell visszahozni!

A Túria-parti együttes, azaz a Valencia egyébként nincs kirobbanó formában, sőt épp ellenkezőleg. A csapat 1959-ben szerzett utoljára ennyire kevés gólt az elmúlt hat fordulóban. (Mondjuk még mindig többet lőtt, mint az egy találatig sem jutó Malaga...) Nuno már hétfőn megnevezte a Lyonba utazó játékosokat. Gomes, Gaya és Alves kapus sérülés miatt marad távol a meccstől, Bakkali pedig nem a BL-keret tagja. Rajtuk kívül mindenki utazik, de hogy ki játszik, az Nuno mesteren múlik.

Múlt pénteken a Valencia ha nem is gálával, de szűken 1-0-ra legyőzte a Granadát. Lyonban vélhetően egynél több gólt kell majd lőni. Vélhetően a Jaume -Barragán, Mustafi, Abdennur, Orbán - Fuego - Parejo, Pérez - de Paul - Alcácer, Negredo-féle tizenegy kezd, de akár Cancelo, akár Feghouli pályára léphet, tehát a jobb szélen akadnak még nyitott kérdések.

A Lyon hétvégén simán, 3-1-re kapott ki a Bordeaux csapatától, nem túl jó előjel, főleg nem a három kapott gól. Márpedig esély van rá, hogy a Valencia is behúzza párszor a mattot, azért ez a spanyol együttes nem felejtett el focizni. Sok a sérült Lyonban, Yanga-Mbiwa, Koné Fekir, Bedimo, Rafael és Grenier és Fofana is hagyott ki meccseket. Ugyanakkor Fournier csapatában ott van egy Valbuena, egy Lacazette, akikre épülhet a csapat, a fiatal Tolisso, a rutinos Malbranque, vagy a légiósok, Darder és Ghezzal. Ugyanakkor védelem összetétele kérdéses a keddi meccs esetében, hisz Koné, Yanga-Mbiwa, Bedimo és Rafael is védő, szóval ilyen szempontból nincs könnyű helyzetben a francia együttes mestere. Azért a Bordeaux elleni három benyelt gól nem lehet véletlen, nincs összeszokott védelem. Ha ebből indulunk ki, és abból, hogy azért otthon ezt a meccset meg kéne nyerni, hát könnyen lehet itt egy jó kis adok-kapok, akár 4-5 góllal is.

A bet365 a 2 gól felett AH tippre 1.55-ös szorzót kínál, ez pedig igencsak jól néz ki. Itt két gól minimum lesz, és ha két gól összejön, már a pénzünket visszakapjuk. Aztán onnantól már csak azon kell izgulni, hogy nyerünk-e, vagy maradunk a pénzünknél. Mi azo a véleményen vagyunk, hogy két győzni akaró csapat találkozik, így a gólok sem maradnak majd el!

Címkék: sportfogadás, tipp,