Sportfogadás tippek: Lyon - Potsdam

2013-11-14
A Lyon és a Potsdam múlt héten is megmérkőzött egymással fordított pályaválasztással. Akkor Louisa Necib hajrában szerzett góljával 1-0-ra nyert a Lyon, és nagyot lépett a továbbjutás felé.

Lyon - Potsdam

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.5

bet365

Kezdés: Ma 19:00

 

Azon a bizonyos múlt heti meccsen egy gól született, pedig nyugodtan születhetett volna több is. Hegeberg például kapufáig jutott, és mindkét oldalon volt egy-egy ordító ziccer, de a Potsdam és a Lyon játékosa is hibázott döntő szituációban. Anonma és Rapinoe is az ötösön belülről lőtt szinte üres kapura, de mindketten elhibázták azt, amit 10-ből kilencszer biztosan belőnek.

A Potsdam és a Lyon legutóbb 2011-ben döntőzött, szóval két igencsak elit csapatról van szó. Sajnos idejekorán találkozott ez a két együttes, a sorsolás kibabrált a csapatokkal.

Az első meccsen azért érezhető volt némi feszültség. Így, hogy a hajrában Necib gólt szerzett, a Potsdamnak többet kell kockáztatni. Rögtön az első perctől támadólag kell fellépni, hisz a Potsdamnak gólokat kell szerezni. Ha mondjuk 2-1-re nyernek a németek, ők jutnak tovább. Márpedig egy 2-1-es siker nem elképzelhetetlen.

A Potsdam sokkal nyíltabb játékot fog felvállalni. Azt nehéz elképzelni, hogy Lyonban a hazai csapat nem szerez gólt, így a Potsdamnak mindenképp kell 2-3 dugó a továbbjutáshoz. Otthon is megvoltak a ziccerek, az említett Hegeberg kapufát fejelt, Anonma pedig ordító ziccert hibázott nagyjából 3 méterről.

Ha a német együttes kockáztatni fog, több lesz a terület Schelin és Thomis előtt. Márpedig ennek a két lánynak olyan sebessége van, hogy a lendületből tudják a Potsdam kapujára vezetni a labdát, abból jó eséllyel születik majd gól.

Már az első meccsen is több gól született volna, ha a nagy ziccereket gólra váltják. Most sokkal őszintébb, nyíltabb lesz a játék, és ha nem rontanak olyan ziccereket a csajok, mint múlt héten, akkor lesznek itt gólok bőven!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,