Sportfogadás tippek: Luxemburg - Bulgária

2017-10-10
Bulgária amikor idegenben Luxemburg ellen játszott, mindig győzött. Hatból hat bolgár siker, ám ezek a miniállamok is megtanultak focizni, és ezt mi tudjuk a legjobban.

Luxemburg - Bulgária

Online sportfogadás tipp: Luxemburg gólt szerez

Unibet odds: 1.55

Kezdés: kedd, 20:45

 

Az elmúlt években arra figyelhettünk fel, hogy már olyan országok válogatottjai is feliratkoztak a futball térképére, mint Izland vagy Észak-Írország. Sőt a miniállamok is képesek már meglepetésre, elég csak említeni Andorra győzelmét ellenünk, vagy,  hogy ne menjünk messzire, Luxemburg döntetlenjét idegenben Franciaország ellen. Az az iksz 41-szeres pénzt fizetett, szóval nem akármilyen meglepetés volt.

Egyébként Luxemburgnak volt még egy igazán emlékezetes meccse, rögtön a selejtező-sorozat elején Bulgáriában értek el a 4-3-as vereséget, Luxemburg komolyan próbára tette Bulgária válogatottját, Tonev csak a 92. percben tudta belőni a győzelmet jelentő gólt. Persze Franciaország, Svédország és Hollandia mellett kijutni a vb-re nem ígérkezett könnyű feladatnak, nem is sikerült. Bulgária biztosan a csoport 4. helyén zár, Luxemburg pedig már egy döntetlennel is megelőzné Fehéroroszországot, amely vélhetően kikap majd Franciaország ellen.

Veszíteni valója igazából egyik félnek sincs. Luxemburg idegenben is nyílt focit játszott Bulgária ellen, otthon sem lesz ez másként. Egyébként azon a 4-3-as találkozón Luxemburg 14-szer kísérletezett lövéssel, ami egy igen magas szám. Igaz, csak 3 talált kaput, de ami kaput talált, az gól lett. Stoyanov nem igazán védett, amikor kellett volna, nem tudott hárítani. Elég szép gólokat lőtt Luxemburg, és azóta otthon a fehérorosz együttest le is tudta győzni. Legutóbb a luxemburgi együttes csúnya, 8-0-ás verést kapott Svédországban, de azt a meccset valószínűleg elengedték, és erre a maira koncentrálnak a miniállam válogatottjának tagjai. Bulgária számára tét nélküli meccs, így ismét jó esély van arra, hogy a két válogatott egy fordulatos, gólgazdag mérkőzést játszik.

Bulgária egyébként ebben a csoportban négyszer játszott idegenben, mind a négy mérkőzést elveszítette, és minden meccsen kapott legalább két gólt. A tippünk, hogy legalább egyet most is fog.

Címkék: sportfogadás, tipp,