Sportfogadás tippek: Lugano - Avtomobiliszt Yekaterinburg

2016-12-26
Természetesen idén is megrendezik a Spengler Kupát Svájcban, ahol a Team Kanada és a házigazda Davos mellett az Avtomobiliszt, a Mountfield, a Lugano és a Dinamo Minszk vesz részt 2016-ban.

Lugano - Avtomobiliszt Yekaterinburg

Online sportfogadási tipp: 4.5 gól felett

Unibet odds: 1.55

Tippmix odds: -

Kezdés: 15:00

 

A Spengler Kupa egy meghívásos, barátságos évzáró jéghoki torna Svájcban, ahol a csapatok komolyan veszik a meccseket, de közben mégsem. A legtöbben családostól érkeznek, barátnővel, barátnőkkel, kinek-kinek ízlése, családi állapota szerint. A torna döntője majd 31-én lesz, szóval sokan a Szilvesztert is itt töltik majd, rendre jó hangulatú meccseket játszanak a Vaillant Arénában, ahol minden meccs teltházas.

A Lugano és az Avtomobiliszt játssza az idei Spengler Kupa nyitómeccsét. Két 3-3 fős csoportban küzdenek a csapatok, de tudni kell, hogy kiesni senki sem esik ki a csoportmeccsek után, olyan a torna lebonyolítása, hogy két vesztes csoportmeccs után is simán torna-győztes lehet bármelyik együttes.

Tavaly is részt vett a Spengler Kupán ez a két klub, és elég valószínű, hogy jól érezték magukat a srácok, ha idén is elfogadták a meghívást. A 2015-ös Spengler Kupán 6.55 gól született meccsenként, ebből is látszik, hogy bár komolyan veszik a srácok, azért itt egy hangyányival puhább a játék, mint egy KHL-meccsen, vagy egy svájci bajnokin. Például a Lugano tavaly is nyitómeccset játszhatott a Mannheim ellen, ott a svájci együttes 6-3-ra tudott győzni, majd a a finn Jokerit ellen is játszott egy 6-4-es találkozót, más kérdés, hogy ott már a finn csapat jegyezte a több gólt.

Az Avtomobilisztnak pedig a KHL-ben sem a védekezés az erőssége, tétmeccseken is simán nyelik a gólokat. Keleten a 15 csapatból csak a 12. helyen áll a Yekaterinburg a kapott gólok számát tekintve, szóval majdnem biztosak lehetünk benne, hogy ezen a tornán sem a védekezés lesz az, ami dominálni fog. A Spengler Kupának jellemzője, hogy a gólokra a torna elején még elég emberi oddsokon lehet fogadni, aztán az oddsmesterek is rájönnek, hogy itt nem ritka a gólzápor. Persze semmire sincs garancia, ez a tipp sem tuti, de simán játszható, még az 5.5 gól felett és a 6.5 gól felett opció is!

Címkék: sportfogadás, tipp,