Sportfogadás tippek: Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers

2017-01-10
Ezúttal az NBA-ből választottunk egy meccset, ahol jó eséllyel potyognak majd a kosarak, és nem feltétlenül a védekezésről szól majd a meccs. Bár, ha a Lakers játszik, ott ritkán szól bármi is a védekezésről

Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers

Online sportfogadás tipp: 223 pont felett

Winmasters odds: 1.90

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 04:35

 

Január 6-án játszott utoljára a Lakers és a Portland, tehát friss lehet még az 'élmény' a legutóbbi találkozóról. Azt a meccset a Portland nyerte 118-109-re. Született 227 pont, de úgy, hogy bőven születhetett volna 250 is. A Lakersben például Russel lett a legeredményesebb játékos 22 ponttal, de úgy, hogy 8 triplakísérletéből egy sem esett be, Young is csak 13 pontig jutott. A Portlandben az akkor visszatérő Lillard sem volt még igazán elemében, főleg McCollum volt az, aki fontos pillanatokban értékes pontokat szerzett.

Azóta a Lakers megverte Miamit 127-100-ra, és az Orlandót is legyőzte, ahol 111 pontig jutott. Paprikás kis meccs volt, de végül mindenki megúszta az eltiltást. A Portland egy meccset játszott a Lakers legyőzése után, hosszabbítás után 125-124 arányban kapott ki a Pistonstól.

A lényeg, hogy a Portland és a Lakers is lendületes kosárlabdát játszik. Ami még ennél is lényegesebb, hogy a Lakers csapatvédekezése legendásan gyenge idén. Hihetetlen, amit egy-egy szituációban látunk a Los angelesi srácoktól védekezés címszó alatt. Támadásban viszont van potenciál a csapatban, követik a trendet, rengeteg triplakísérletük van. Nincs igazán labdajáratás, felbattyog valaki a labdával, aztán bumm, rásüti a triplát, ami vagy beesik, vagy nem. Ez jó, hisz ha beesik, akkor 3 pont a táblán, ha nem, akkor sem megy az idő a labdajáratással. Jó kis lendületes mérkőzés lesz ez (is). Pár napja a két együttes 227 pontos találkozót játszott, az a minimum, hogy ezt a 227 pontot most is összehozzák. Viszont jó esély van rá, hogy Russel most nem 0/8-al áll majd a triplákat illetően, Young is bőven 20 fölé mehet, és Lillard is karcolhatja a 30 pontot, egyre inkább formába lendül. A Lakers ellen megszórhatja magát ő is.

Címkék: sportfogadás, tipp,