Sportfogadás tippek: Los Angeles Kings @ Chicago Blackhawks

2014-05-28
Zajlik az NHL play-off, már csak négy együttes van versenyben. Sőt lassan csak kettő, hisz a Canadians-Rangers, és a Kings-Blackhawks párharc is a végéhez közeledik.

Los Angeles Kings @ Chicago Blackhawks

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: 05.29. 02:00

 

A Kings elképesztő. Az első körben a nagy rivális San Josét ütötte ki. A Kings 3-0-ás hátrányból állt fel, és verte 4-3-as összesítéssel a San Josét. Ezt követően az Anaheimet ütötték ki ugyanúgy hét meccsen. A Kingsben nagy tartás van, és most, a konferenciadöntőben 3-1-re vezetnek a tavalyi bajnok Blackhawks ellen. Persze a párharcnak még nincs vége, és különben is, a Kingsnek nem szokása simán továbblépni.

Chicagóban nyerni nem könnyű. Lehet, de nem könnyű. Hossáék meg is nyerték az első meccset, aztán a Kings lopta a pályaelőnyt, otthon pedig mindkét mecsét nyerte a los angelesi együttes. Az első meccs Chicagóban jól alakult a Blackhawls számára, hisz 3-1-re behúzta a meccset. Működött a védekezés, Crawford 26 lövésből 25-öt megfogott. Igen ám, de a második meccstől kezdve minden elromlott. A következő három meccsen a Blackhawks kapott 15 gólt, ami rengeteg. Ütöttek rá hetet, de ez édeskevés. Legutóbb már az első harmadban 3-0-ás hátrányba került a Chicago, onnantól nem volt visszaút. Ebben a párharcban átlagban 6.5 gól esik meccsenként, a statisztika pedig nem hazudik. Otthon a Blackhawksnak nyernie kell, az életbennmaradásért küzd a hazai együttes.

A mi tippünk az, hogy a Blackhawks ezt az 5. meccset behúzza hazai pályán. Hossa, Toews, Kane, Saad vagy Smith gondoskodik majd a Blackhawks góljairól. Aztán a Kings sem fog alibizni. Ebben a párharcban meccsenként 4 gólt üt a los angeles-i együttes, ami azért nem semmi, pláne ha megemlítjük, hogy a tavalyi Stanley Kupa-győztes ellen teszi mindezt.

Kíváncsian várjuk, a két szlovák első soros, Hossa és Gaborik közül melyik örül majd, és ha örül, minek örül. Ha Gaborik lesz boldog, akkor a Kings döntős, ha Hossa, akkor a Blackhawks 3-2-re szépít, és életben tartja a döntős reményeket.

Tippünk az, hogy a gólok ismét potyogni fognak. Az az átlag 6.5-ös gólszám nem véletlen, minimum négyet hajnalban is ütnek majd a srácok. Tippünk egyébként 4-1-es vagy 4-2-es Blackhawks győzelem, a Chicago erre a hazai meccsre összekapja magát.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,