Sportfogadás tippek: Lombard Pápa - Siófok

2013-05-24
Pár hete mindenki azt hitte, hogy az Eger mellett a Siófok búcsúzik az élvonaltól. Ma már ez nincs így, a Siófok az utolsó szalmaszálak egyikébe kapaszkodna!

Lombard Pápa - Siófok

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.72

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Pápa nagyon leeresztett a szezon végére. A szétesett Eger ellen nyertek 6-1-re, de sem előtte, sem utána semmi. Odáig süllyedtek, hogy ha ma kikapnak, az utolsó forduló dönt arról, bennmaradnak-e?!

Pedig ez a Pápa nem kilátástalanul gyenge. Valami viszont nem klappol, ez tény. A pápai focisták azért fogadkoznak, de mi mást tehetnének. Nyerni szeretnének, de nem lesz könnyű! Ráadásul Dlusztus eltiltását tölti, Orozco pedig sérült, de ő azért nem meghatározó játékosa a klubnak.

Kovács László, a Pápa mestere elmondta, hogy sajnálja Dlusztus kiesését, de annak viszont örül, hogy Tóth sérülése már a múlté, így kezdőként léphet pályára a Siófok ellen.

A Pápa a Perutz Stadionban minimum egy gólra jó lesz, hisz azt se feledjük, hogy Maric is ott lesz a pályán. Márpedig hiába voltak vele gondok a múltban, ő azért NBI szinten klasszis focistának számít, ha tetszik, ha nem.Ő lehet a mérkőzés kulcsjátékosa a hazaiaknál, benne azért mindig ott a veszély.

A Siófok viszont oroszlánként küzd, és ha már megteremtették maguknak az esélyt a maradásra, aligha szeretnének itt ma elcsúszni. Gólt fognak lőni a Pápa ellen, mert egyszerűen nincs veszítenivalójuk! Nagyon veszélyessé vált a siófoki együttes, de ha jobban megnézzük, idegenben azért mostanában sem sokat nyertek. Viszont gólt lőttek, és nekünk ma is bőven elég, ha egyet gurítanak. Ne feledjük, hogy a Fradi ellen kettőt is vertek, de a Kecskemét és a Debrecen sem úszta meg a Siófok ellen gól nélkül.

Parázs kis mérkőzés lesz ez, hisz óriási a tét. Bízzunk benne, hogy a csapatok, és nem Vad II lesz a mérkőzés főszereplője!

Címkék: sportfogadás, tipp,