Sportfogadás tippek: Lokomotiv Yaroslavl - Traktor Chelyabinsk

2013-12-27
A mai napon egy jó kis jéghoki tippel törjük meg a rövidke csöndet. A KHL-ben ma többek közt jégre lép a Traktor csapata. Az a csapat, amely 2011/12-ben alapszakasz győztes, tavaly pedig döntős volt a Dinamo ellen. Idén próbálnak még egyet előre lépni a chelyabinski srácok, de egyelőre nem úgy fut a szekér, ahogy elképzelték

Lokomotiv Yaroslavl - Traktor Chelyabinsk

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: Ma 16:00

 

A Lokomotiv Yaroslavl együttese jelenleg a 8. helyen áll, azaz épphogy becsúszna a play-offba. Céljuk mindenképp az kell legyen, hogy pár helyet előrébb lépjen a csapat, és stabilan a top8-ban legyen megtalálható. A csapatról a tipp szempontjából annyit érdemes tudni, hogy általában kevés gólos meccseket játszik, az utóbbi időben viszont mintha szemléletet váltott volna a Lokomotiv.

A Traktor az előző szezonokban megfhatározó tagja volt a ligának, most viszont eléggé vergődik a Chelyabinsk. Többen távoztak a holtszezonban, kicsit átalakult a keret. A Traktor próbál most is úgy hokizni, mint az elmúlt években, próbálnak kombinatívan játszani. Vannak meccsek, amikor kijön nekik a lépés, de az a baj, hogy rengeteg gólt kap a csapat. Már 100 bekapott gólnál jár a Traktor, márpedig play off csapatoknál ebben a stádiumban ez nem megszokott. Csak a Barisz kivétel, de ők a 103 kapott góljuk mellett 143-at ütöttek is.

Lényeg a lényeg, a Traktor nem a védekezéséről híres. Próbálnak szépen és kreatívan játszani, nem erőből megoldani a dolgokat, de több korongot szórnak el, amikből még az impotensebb csapatok is képesek gólokat szerezni.

A Lokomotiv otthon simán verheti a Traktort. Mivel pont a play off határán evickélnek, egyértelmű, hogy győzelemre játszanak hazai jégen. A Traktor pedig sokkal gólgazdagabb meccseket játszik idegenben, mint hazai jégen. Otthon például  csak 36, míg idegenben 64 gólt kapott a csapat. Szignifikáns különbség!

Jó kis meccs lesz ez, minimum 4-5 gólra számíthatunk!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,