Sportfogadás tippek: Lokomotiv Yaroslavl - SKA Szentpétervár

2014-10-27
A KHL-ben a mai napon kilenc mérkőzést rendeznek. A mi tippünk a Yaroslavl-SKA meccsről érkezik.

Lokomotiv Yaroslavl - SKA Szentpétervár

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

 

Az SKA Szentpétervár csapata 20 győzelem meleltt 1 vereséget is magáénak tudhat. Csodálatos mérleg, és mivel a legnagyobb rivális, a CSZKA botladozik, a szentpétervári együttes nagyon meglépett Nyugati Konferenciában. Amíg keleten a Metallurg vezet 48 ponttal, addig nyugaton a SKA már 59 pontot gyűjtött.

A Lokomotiv Yaroslavl két meccses lemaradásban van, 19 meccsen 27 pontot gyűjtött a csapat. Jelenleg ez nyugaton a 10. helyre elég, de a play off helyek valamelyike még bőven összejöhet.

A SKA elleni találkozó nem úgy néz ki, hogy a hazai csapat gyarapítja majd a pontok számát, de minden előfordulhat. Ugyanakkor a papírforma az, hogy a szentpétervári együttes tovább robog, és üt vagy 5-6 gólt. Legutóbb a Salavatnak hetet ütött a csapat, ráadásul a hét gólt hét különböző játékos ütötte. Kovalchuk, Dadonov és Cervenka 2-2 gólpasszt jegyzett, Panarin pedig hármat! Tényleg egy kegyetlenül erős csapatról van szó, amely a támadó hokit favorizálja, és igencsak eredményesen játssza. Ilyen nyílt játékkal ilyen eredményesen szerepelni nem mindennapi dolog.

Az SKA 98 gólt lőtt 21 meccsen, azaz meccsenként, ami 4.6-os átlagot jelent. Ha ma csak átlagosan játszik az SKA, és a Yaroslavl is hozza a maga 2-3 gólját, akkor ismét láthatunk vagy 6-7 gólt, ami a SKA meccsein mindennaposnak számít.

Egyébként a ét együttes már találkozott ebben a szezonban, a Szentpétervár hazai jégen 5-3-ra nyerni tudott. Azon a találkozón egyébként volt 13 kétperces kiállítás is, talán joggal bízhatunk benne, hogy ma is hasonlóan eseménydús meccset játszanak majd a csapatok.

Sok sikert mindenkinek.

Címkék: sportfogadás, tipp,