Sportfogadás tippek: Liverpool - Dortmund

2016-04-14
A Dortmund és a Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Signal Iduna Parkban múlt csütörtökön. Ma az Anfield Road-ról jön a visszavágó

Liverpool - Dortmund

Tipp: Mindkét félidőben születik gól

Odds: 1.62

Iroda: unibet

Kezdés: csütörtök, 21:00

 

A múlt héten az első félidőben a Liverpool talált be Origi révén, aztán a 2. játékrészben Hummels fejjel egyenlített. Az 1-1-es első meccs azt jelenti, hogy semmi sem dőlt el, mindkét csapat reménykedhet a továbbjutásban.

Ami fix, hogy egy esetleges 0-0 esetén idegenben lőtt góljának köszönhetően az angol csapat megy tovább. Gólt tehát a BVB-nek mindenképp lőnie kell, és erre azért 90 perc elég szokott lenni. Hétvégén a Ruhr-vidéki derbin a Schalke ellen Tuchel egy elég tartalékos csapatot küldött a pályára, pihentette az ászokat erre a meccsre. (Így tartalékosan is kétszer szerzett vezetést a BVB, igaz, a Schalke kétszer egyenlített)

Reus, Aubameyang és a többiek tehát elvileg frissek lesznek, ez pedig mindenképp szükséges ahhoz, hogy döntő pillanatokban jó döntéseket hozzanak meg Mignolet kapuja előtt. Otthon az első meccsen több helyzete volt a BVB-nek, de nem volt túl éles a hazai csapat, több ziccert elszórakoztak Reusék, és Lovrenék is sok lövést blokkoltak. (Szám szerint hetet, ami azért nem kevés!)

A BVB tehát gólkényszerben játszik, itt vélhetően már az első félidőben rezdülni fog valamelyik háló Vagy góllá érik a BVB nyomása, vagy a Liverpool talál rést a vendég-védelmen, és ismét előnybe kerül. Aztán ha születik gól az első játékrészben, akkor vélhetően a másodikban is fog. A hátrányban lévő együttesnek egyre többet és többet kell kockáztatnia, aztán vagy góllá érik a nyomása, vagy jön a gyilkos kontra az ellenféltől. Egyébként mindkét együttes jól kontrázik, szóval a védelmeknek résen kell majd lenni.

Hogy melyik csapat esélyesebb a továbbjutásra, azt nehéz megmondani. Ami tény, a BVB képes gólt, gólokat lőni idegenben is, de ha Lovrenék blokkjai mindenhová odaérnek, könnyen elmehet Reusék kedve az egésztől. Ugyanakkor a Schalke elleni tartalékolás is jelezte, a BVB-nek idén az EL-megnyerése lett a fő cél, és ezért mindent meg fognak tenni a továbbjutás érdekében. Mi bízunk benne, hogy látunk gólt már az első félidőben, és akkor eseménydús lesz a második játékrész is.

Címkék: sportfogadás, tipp,