Sportfogadás tippek: Liverpool - Besiktas

2015-02-19
Az Európa Liga mezőnye még 32 csapatból áll. Ez a 32 csapat egyforma eséllyel indul, így a mi meccsünk főszereplői is nyugodtan odaérhetnek a fináléba. Liverpool-Besiktas, nézzük közelebbről!

Liverpool-Besiktas

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés:ma 21:05

 

Ebben a párharcban a Premier League 7. helyezettje csap össze a török Superliga éllovasával. A Liverpool a bajnokikon kívül az FA Kupában és az EL-ben van versenyben. Sűrű a program, és Sterlingék legfontosabb célja, hogy a PL-ben a top4-be odaérjenek valahogy. Ez persze nem zárja ki, hogy az FA Kupában és az EL-ben is maradandót alkossanak a srácok.

Jó formában van a Liverpool, és biztosak lehetünk benne, hogy itt az EL-ben is győzelemre játszanak majd a srácok. A BL-ben nem alkotott maradandót a 'pool, de itt most minden együttes tiszta lappal indul. Ráadásul az EL mezőnyében nincsenek Real Madrid szintű csapatok, tényleg van 15-20 együttes ebből a 32-ből, amely simán döntőig menetelhet.

A Besiktas jelenleg vezeti a török bajnokságot, ám az Anfield Roadon nehéz dolga lesz. Idegenben azért a török csapatok foghatóak, de semmiképp sem szabad lebecsülni a Besiktast. Demba Ba például jól ismerheti az angol közeget, most a Besiktasban ontja a gólokat. Gökhan Töre is játszott Angliában, jelenleg ő is a Besiktas színeiben focizik hétről hétre. Sosát lehet még említeni, aki nagy vándor, ő is erőssége a csapatnak. Viszont tény, közel sem olyan erős keret ez papíron, mint a liverpooli!

Vasárnap a 'pool a Southampton ellen játszik rangadót a PL-ben, de Rodgersnek bő a kerete. Csak tippelni lehet, hogy kik lépnek ma pályára. Várhatóan a Mignolet-Can-Skrtel-Sakho-Ibe-Moreno-HendersonJoe Allen-Coutinho-Lallana-Sturridge 11 lép pályára. A Besiktasnál Zengin kapus sérült, így Gönen védhet. Kurtulus, Franco, Gülüm és Ramon játszik a védelemben, előttük Hutchinson és Kavlak szűrhet a 4-2-3-1-es rendzserben. A támadó zóna közepén Sosa, mellette Töre és Sahan. Ék egyértelműen Ba lesz a mai estén.

Jó kis meccs lesz ez, hisz a Liverpoolnak előnyt kéne szerezni az első meccsen a törökországi kirándulás előtt. Ugyanakkor Báék is szeretnének idegenbeli gólt, vagy gólokat lőni. Az 1.5 gól felett opció 1.30-as szorzóért nyugodtan mehet egy nagyobb tétes kombiba, de a 2 gól fölött AH tipp 1.45-ért már singleben is értékesnek tűnik!

(Érdekesség, hogy a két együttes legutóbb 2007-ben találkozott az Anfielden, akkor 8-0-ra nyert a 'pool egy BL-találkozón a Besiktas ellen...)

Címkék: sportfogadás, tipp,