Sportfogadás tippek: Litvánia - Svájc

2015-06-14
Litvánia ellen játszik ma Eb-selejtezőt Svájc válogatottja. Pár napja láthattuk Litvániát, amint egy félidő alatt négyet kapnak a magyar csapattól, szóval meglepő lenne, ha Svájc nem tömné ki ellenfelét.

Litvánia - Svájc

Tipp: Svájc góljainak száma 1.5 felett

Odds: 1.66

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:45

 

 Svájc két vereséggel nyitotta ezt a selejtező-sorozatot. Kikapott Angliától, majd Szlovéniától is, aztán a következő három kötelezőt hozta. Észtország, Litvánia és San Marino más szint, ennek a három együttesnek összesen 11 gólt lőtt a csapat, és egyet sem kapott.

Svájc jelenleg csak a harmadik, de ha nyer, akkor beelőzheti Szlovéniát, amely csapat az angolokat fogadja. Litvánia nagyon gyenge jelenleg, ha mi egy félidő alatt lőttünk négyet ezzel a focival, akkor Svájc mennyit lő? 14-et? Persze ez csak vicc, de az tény, hogy jól kitömhetik Litvánia válogatottját. Nekünk elég a tipphez két svájci gól, ami 1.66-os oddsal fizet. Kettőt mindenképp lőnie kéne Svájcnak, hogy ne nagyon kelljen izgulni végig.

Otthon a helvétek 4-0-ra verték el Litvániát, 70-30 volt a labdabirtoklás, 26-szor kísérletezett lövéssel Svájc válogatottja. Hatalmas minőségbeli különbség van a két együttes között, Svájc csapatában olyan spílerek játszanak, mint Lichsteiner, Behrami, Inler, Mehmedi, Shaqiri, Seferovic, Drmic, Schar... -és még lehetne sorolni. Litvánia együttesében jelenleg nincs olyan spíler, mint mondjuk volt Stankevicius pár éve. Ez a Litván együttes kész katasztrófa, Szlovénia, Svájc és Anglia ellen lazán kapott ki lőtt gól nélkül, ma is egy jó 0-2 a minimum, de ha a helvétek jól sáfárkodnak a helyzetekkel -mint tettük azt mi is ellenük- akkor nagyon csúnya is lehet a vége. Nem kizárt egy jó 0-4, vagy 0-5 sem.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,