Sportfogadás tippek: Litvánia - Olaszország

2013-09-19
Spanyolország és Franciaország tegnap már bejutott a legjobb négy közé, ma újabb négy csapat küzd az elődöntőért!

Litvánia - Olaszország

Tipp: 137 pont fölött

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Litvánia átlagban 72.4, míg Olaszország 77.8 pontot dobott meccsenként. Ha ma is 'átlagosan' játszanak a felek, akkor 150 pont születik a mai meccsen.

Valószínűleg egyik csapat sem fog már sokat változtatni az eddig bevált módszereken. Olaszország small ball-t játszik, előszeretettel dobálják a tempókat, meglepően kreatív kosárlabdát játszanak. Talán még jót is tett a csapatnak, hogy Gallinari és Bargnani kidőt a sorból. Tényleg igazi csapatként működik ez az olasz társaság, jó nézni a játékukat.

Litvániakorábban be volt skatulyázva, mint tripadobó csapat, ám ezen az EB-n nem ez az elsődleges fegyver. Irányítóban Kalnietis mást játszik, mint anno Jashikevicus, ő azért előszeretettel tör be, és megy ziccerig, Palánk alatt pedig ott van Valanciunas, aki ezen a meccsen nagyon élhet, és akár a dupla-dupla sem elképzelhetetlen részéről, háromszor már megcsinálta az EB-n.

Kleiza is élhet, ő is egyre jobb meccsről meccsre, de tényleg bárkitől kibukhat egy jó meccs, Lavrinovic, Seibutis és Maciulis is megszórhatja magát.

Azért lesz ez jó meccs, mert kellően kreatív mindkét csapat, és sem az olasz, sem a litván együttes nemarról híres, hogy kemény védekezéssel nyeri meccseit. Könnyen lehet, hogy ez a meccset 80 dobott pont alatt nem lehet megnyerni, az viszont eléggé valószínű, hogy mindkét társaság 70 pont fölé jut.

A litván válogatott támadójátéka a torna elején még dadogott, ám ahogy haladunk a vége felé, egyre jobb és jobb a csapat. Az utolsó 5 meccsükön már nem hoztak le meccset 70 dobott pont alatt.

Olaszország pedig a nyolc meccséből hatszor ment 70 fölé, de dobtak Gentiléék 90-et is a törököknek, valamint 86-ot a spanyloknak.

Címkék: sportfogadás, tipp,