Sportfogadás tippek: Litvánia - Franciaország

2014-09-13
A mai napon két tippel érkezünk. Két tipp ugyanarról a meccsről. Nézzük, mire gondolunk!

Litvánia - Franciaország

Tipp1: Gobert 4.5 pont fölött dob @ 1.85 (unibet)

Tipp2: Jackson 3 pont fölött dob @ 1.85 (unibet)

Kezdés: ma 18:00

A francia válogatott a kosár EB-n egyértelműen meglepetés. Kiiverték a spanylokat, ezzel pedig legnagyobb európai riválisuk orra alá törtek borsot. Sajnos tegnap már nem ment úgy a játék, nagyon rosszul kezdtek a gallok, és hiába nyomták meg a hajrát, nem érték utol a szerbeket.

A francia csapat elég karcsú. Ugye eleve nincs itt a keretben Mahinmi, Noah és Ajinca. Három olyan center, akik ha vállalják, Gobert talán nem is kerettag. De így az, és nagyon hasznos tagja a csapatnak. Gyakorlatilag ő és Lauvergne tud palánk alatt játszani, Gobert pedig tegnap is 23 percet kapott. Ma ott lesz az ellenfélnél Valanciunas, nem teheti meg Collet mester, hogy nem játszat legalább egy magasembert. Gobert játszani fog, és mivel nincs cseréje igazán, 23-25 percet ma is pályán lesz. Öt pont nem sok, lazán megdobhatja még akkor is, ha elsősorban védekezésben hasznos.

A másik tipp az, hogy Jackson 3 pont fölé jut. Edwin Jackson a padról érkezik, de ne feledjük, tegnap nagyon elfáradtak a kezdők, így most ő is több játékidőt kap. Ő nem szokott viccelni, amikor pályára lép, gátlástalanul tüzel. Elég, ha egy tripla beesik, máris pénzünknél vagyunk. A következő kosara már azt jelentené, hogy nyert ügyünk van. Nem egy rosszkezű srác, és tényleg elég valószínű, hogy ma kap vagy 10-15 percet.

Címkék: sportfogadás, tipp,