Sportfogadás tippek: Leverkusen - Hoffenheim

2014-03-23
A Leverkusen és a Hoffenheim meccsén potoygnak majd a gólok. Ősszel 'csak' három találat született a két együttes meccsén, bár ha szigorúak vagyunk, csak kettő. Kiessling győzelmet jelentő fejesgólja ugyanis oldalról került a kapuba.

Leverkusen - Hoffenheim

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Kezdjük talán a legfontosabbal. A Hoffenheim idén rendkívül gólgazdag meccseket játszik. Meccsein átlagban 4.4 gól esik, ami szinte hihetetlen. Elöl-hátul gólképes a csapat, szinte nincs unalmas meccse ennek a társaságnak.

A Leverkusen remek partner lesz a gólgyártásban. Hyypia csapata ugyanis nagyon rossz formába van, vereséget vereség követ. A Bayer focistái nagyon fogadkoznak, hogy ma újra meccset nyernek, és kilábalnak a hullámvölgyből. Sam, Son és Kiessling is kezd elöl, középpályán ott lesz Castro, szóval lesz bőven olyan játékos a pályán, akitől a gólokat várhatjuk.

A Hoffinál Firmino és Volland játszik, de Modeste is ott lesz előttük a kilences pozíciójában. A Hoffi rendkívül nyílt játékot játszik, még a védőik is támadó felfogású játékosok, Beck vagy Süle rendre segíti a támadásokat, ezért is sikerül ennyi gólt összehozni. Ugyanakkor ami támadásban pluszt jelent, az védekezésben mínusz. Ha nem érnek vissza időben a Hoffi védői, Kiesslingék emberfölényt alakíthatnak ki.

Ősszel Kiessling fantomgólja döntött, és 2-1-re nyert a Leverkusen. Most is nyerni szeretnének, ehhez viszont legalább három gólt össze kell hozni, mert a Hoffenheim nem nagyon hoz le úgy élvonalbeli találkozót, hogy nem talál be.

Várható kezdőcsapatok:

Leverkusen: Leno- Hilbert-Toprak-Spahic-Boenisch-L. Bender-Rolfes-Can-Sam-Kiessling-Son

Hoffenheim: Castels-Johnson-Süle-Vestergaard-Beck Rudy-Polanski-Salihovic-Firmino-Volland-Modeste

Rendkívül jó meccsre, izgalomra, és gólokra számíthatunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,