Sportfogadás tippek: Leverkusen - Hertha Berlin

2014-04-13
Kirúgták Hyypia mestert a Leverkusentől, az idény végéig Sascha Lewandowski irányítja a csapat edzéseit. Ez volt hétfőn, most pedig meglátjuk, sikerült-e Lewandowskinak felráznia a Kiesslingéket

Leverkusen - Hertha Berlin

Tipp: DNB Leverkusen

Odds: 1.22

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

A Leverkusen elég gyenge tavaszt fut, de még így is van esély, hogy BL-indulást érő helyen végezzen. Persze ehhez ma nyerni kell, az iksz nem fér bele. Tegnap a 'gladbach és a Wolfi is pontot szerzett, sőt utóbbi csapat egyenesen hármat. A Leverkusennek is meg kell nyomni a hajrát, és minél több pontot begyűjteni.

Kis szerencséje van a csapatnak és Lewandowski mesternek, mert a Hertha Berlin rég behúzta a kéziféket. A bennmaradás már megvan, és nem is nagyon csípkedik magukat a berlini srácok, hogy javítsanak egy-két pozíciót. Tényleg úgy néz ki, hogy képtelenek felpörögni, és takarék lángon tolják végig a maradék meccseket. Talán majd otthon saját közönség előtt még felkapcsolnak kettesből hármasig.

A Leverkusen otthon játszik, és sokkal fontosabb a gyógyszergyáriak számára ez a meccs. Az biztosnak tűnik, hogy ha ma nem szerzik meg mindhárom pontot Kiesslingék, akkor búcsút mondhatnak a Bajnokok Ligájának. A Leverkusen győzelme DNB-vel a nap tippjének tűnik, ha ez sem jön be, akkor tényleg semmi.

Várható kezdőcsapatok:

Leverkusen: Leno - Donati, Spahic, Toprak, Can - L. Bender, Rolfes - Brandt, Castro, Son - Kießling
Hertha: Kraft - Pekarik, S. Langkamp, Brooks, J. van den Bergh - Hosogai, Cigerci - Allagui, Skjelbred, Ben-Hatira - Ramos
Címkék: sportfogadás, tipp,