Sportfogadás tippek: Levante - Real Madrid

2012-11-11
Ma lépnek pályára a spanyol óriások, így a futball szerelmesei egész biztosan nem fognak unatkozni! Lesz délután Lazio-Roma rangadó is, mi mégis a Királyiak meccséről szállítjuk a tippet!

Levante-Real Madrid

Tipp: Real góljai 2.5 felett

Odds: 2.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

A Real Madrid még mindig nyolc pontos hátránnyal követi a Barcelona együttesét, sőt, ami azt illeti, a városi rivális 'tico is előttük áll a tabellán! NEm lazíthatnak Ronaldóék, a rajtnál úgy beragadtak, hogy egész szezonban oda kell figyelniük minden egyes meccsen!

A héten a Real BL meccsen lépett pályára, viszont a Levante is EL találkozón szerpelt Enschedében, és játszott 0-0-át. Azaz ha a Real együttese fáradt, akkor a valenciaiak kétszeresen azok. A Királyiak ugyanis két nappal korábban léptek pályára, ráadásul hazai pályán, míg a Levante csütörtökön játszott, és idegenben.

A Levante amúgy sem a villámgyors játékáról híres, inkább a rutin, a megbízhatóság jellemzi őket. Igen ám, de egy éhes Real Madrid ellen ezek a dolgok nem biztos, hogy eredményre vezetnek.

Ami fura, hogy a Real utolsó két fellépésén a Levante pályaválasztásával nemhogy nem nyert, de gólt sem rúgott! Ez az, ami ma elképzelhetetlen. Hazai oldalon egyedül Dudka nem léphet pályára, míg a vendégeknél továbbra is csatárgondok vannak, Higuain és Benzema sem teljesen egészséges! Ugyanakkor ha igazak a hírek, Coentrao ma már pályára léphet, így végre lesz balhátvéd a Real Madridnál. Láthattuk a BVB ellen, hogy mennyire hiányzott Coentrao, vagy Marcelo onnan a bal oldalról!

Egyébként érdemes megjegyezni, hogy ha a Levante nyerni tudna a Real ellen, akkor pontszámban beérnék a Királyiakat :D Fura, de így van. Bár erre az esély picike, de a labda kerek...

Mourinho együttese nem fogja elszórakozni ezt a találkozót! Valószínűleg tartalékolás, pihentetés sem lesz, tudja a portugál mester is, hogy nem egyszerű dolog a Levante ellen nyerni. Ugyanakkor ki kell jönnie annak, hogy a valenciaiak csütörtökön Európa Liga meccset játszottak, tele vannak 'öreg' játékossal. A Ballesteroshoz hasonló rutinrókák már nem úgy regenerálódnak, mint a huszonévesek. Lehet, hogy tartja egy ideig magát a Levante, de a Madrid előbb-utóbb bedarálja őket!

A mi tippünk, hogy Ronaldóék legalább hárommal terhalik mag a hazaiak kapuját! Legutóbb MAllorcán ötöt gurítottak, pedig akkor tényleg visszafogottak voltak önmagukhoz képest. Otthon a 10. fordulóban a Zaragoza kapott négyet úgy, hogy a Blancók szintén nem erpltették a góllövést. A fáradt Levante focisták is csak addig fognak küzdeni, amíg látnak esélyt, aztán ha a Real elmegy egy-két góllal, könnyen lehet, hogy 4-5 találatig meg sem állnak!

Tippünk 1-4. Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,