Sportfogadás tippek: Levante - Athletic Bilbao

2014-04-07
A La Liga 32. fordulóját az Athletic Bilbao valenciai vendégjátéka zárja. A Levante ellen nem mehet biztosra a baszk csapat, az egyik legkellemetlenebb ellenfél hazai közönség előtt Caparrós együttese

Levante - Athletic Bilbao

Tipp: 3 gól alatt (AH)

Odds:  1.35

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Általánosságban véve igaz, hogy hétfő esti meccsen ritkán látunk sziporkázó focit. Ez az időpontot nem igazán kedvelik a csapatok, a Bilbao viszont elég sűrűn játszik hétfőn, így a TV-s jogdíjakból szépen kaszálnak a baszkok egész évben.

A Levante a középmezőny tagja, 40 megszerzett ponttal biztonságban érezheti magát. Egy döntetlen nem jönne rosszul a Valenciai csapatnak ma este. Elméletileg a Bilbao erősebb csapat, egy pont is jól fizetne, hisz megelőzné az Espanyolt, valamint befogná a Valencát. Ez nem hangzik rosszul. Abban biztosak lehetünk, hogy a hazai együttes aláírná a döntetlent. Hiába játszik majd otthon a Levente, semmi kockázatot nem fog vállalni a győzelem érdekében.

Az igazat megvallva a Bilbaónak sem lenne tragédia a döntetlen. A jelenlegi három pontos távolság négyre nőne a Sevillával szemben. Aztán a 4. hely sorsa vélhetően április 27-én dőlne majd el, amikor is a Sevilla Baszkföldre látogat, hogy játsszon egy meccset a Bilbao ellen. Az a találkozó fogja valószínűleg eldönteni a 4. hely sorsát.

Ma a Levante-Bilbao meccsen két álmos csapatot láthatunk majd. A hazai védekezést nagyon nehéz feltörni, még akkor is, ha Navarro eltiltott lesz. A Bilbao pedig idegenben ritkán képes felpörögni. Nincs is formában a baszk együttes, utolsó 5 bajnokijából csak egyet nyert meg. Nem pörög már üzemi hőfokon a Bilbao, utolsó 5 bajnokiján 8 gól született, és abból csak a felét rúgták Adurizék.

Nem lesz ez jó meccs, valószínűleg kiegyeznek egy energiaspórolós döntetlenben. Mivel mindkét védelemből hiányzik egy-egy védő (Navarro és Laporte), a többiek méginkább koncentrálnak majd hátul.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,