Sportfogadás tippek: Lettország - Magyarország

2017-06-15
Szerdán a magyar női kézilabda-válogatottnak belefért az alibi, ez ma a férfi csapatnál elképzelhetetlen! Lékaiék mindent bele fognak adni!

Lettország - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Magyarország/Magyarország (Ht/Ft)

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök, 18:30

 

A lettek négy meccsből négyet buktak el az Eb-selejtezők közül. Magyarországon 11-6 volt a félidő eredménye a javunkra, aztán 24-16-al ért véget a mérkőzés. A lettek csalták a játékot, húzták az időt ahol tudták, ezért volt gólszegény meccs, de így is méretes pofont kaptak. Kristopans, a legjobb lett játékos ott sem játszott, és itt sem fog. (A BL címvédő Vardarhoz szerződött a napokban) Tét nélküli meccsen nincs sok értelme, akkor sem játszott, amikor volt tét.

A lettek június 9-én és 10-én felkészülési meccsen kétszer megmérkőztek Litvániával, egyszer 40-30, egyszer 36-23 arányban kaptak ki. 'Természetesen mindkét meccsen a félidőt is elveszítették a lettek, mindkét alkalommal már a félidőben 20 gólt dobott a litván csapat.

A lett és a magyar együttest nem lehet egy lapon említeni. Nem is szabad, ráadásul amíg ez számunkra tétmeccs, a lettek négy meccs után 0 ponttal semmiben sem reménykedhetnek. Nálunk több kulcsjátékos nem lesz ott a keretben, mint pl. Nagy Laci, de a lehetőséget kapó fiatalok vélhetően egy gyengébb együttes ellen megmutatják, hogy képesek a válogatott hasznára lenni.

Ilyen szempontból pl. ennél a tippnél profitálhatunk a magyar férfi focicsapat kínos zakójából, mert azok után a kézisek tuti koncentrálni fognak, nehogy véletlenül baj legyen. Ja, és amúgy a Nyíregyházán legyőzött lett együttesből is minimum heten hiányoznak majd, szóval a lett együttes sem acélosabb, mint Nyíregyházán volt.

A litvánok pár napja kétszer is félidőre 20-at dobtak a letteknek, szóval jó eséllyel mi sem fogjuk kímélni Lettországot ilyen szempontból!

Címkék: sportfogadás, tipp,