Sportfogadás tippek: Lengyelország - Magyarország

2014-12-09
Sorsdöntő meccs előtt állnak a magyar lányok! Ha nem tudjuk megverni a lengyeleket ma este, akár ki is eshetünk a csoportból, ami ritka nagy szégyen lenne, valljuk be őszintén. Tomori Zsuzsáék az oroszok ellen nem csillogtak, ma kötelező javítani!

Lengyelország - Magyarország

Tipp: Magyarország nyer

Odds: 1.18

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:30

 

A női kézi EB-n a magyar csapat döntetlennel nyitott Oroszország ellen. Nem is érdemeltünk győzelmet, az orosz csapat 7-el több labdát adott el, több hetest dobtunk, és az orosz kapus, Sidorova csak 25%-os védési hatékonyságot mutatott fel, így sem sikerült nyerni. Ez nagyon gyenge, az pedig még gyengébb, hogy Németh András a sporikra fogta a vereséget. Illene talán neki is magába nézni, és nem a sporikat hibáztatni. Ő talán ennél többet tud erről a sportról, ráadásul nem is volt igaza.

Több lány mélyen tudása alatt teljesített Oroszország ellen. Tomori Zsuzsa három gólja kevés, több cikk megjelent a torna előtt, hogy ő lesz a csapat vezére, kapitánya. Nos, az tisztán látszott, hogy az oroszok ellen nem tudott vezéregyéniség lenni. Nem, a jelenlegi formájában Szucsánszki sem. Elvileg ő volt az írányító, de nagyon halovány volt szegény. Klivinyi sem mutatott semmit, igaz, ő nem is kapott túl sok lehetőséget. Jobban festett a csapat, amikor Kovacsics irányított, és Erdősi játszott szélen.

Mindenkitől több kell, mert amit az oroszok ellen mutattak a lányok, az nem túl sok. Még a 29 dobott gól rendben is lenne, de a 29 kapott, az rengeteg. Ha az oroszok dobtak 29-et, egy Norvégia vagy egy Dánia 35 fölé jut félgőzzel ellenünk.

Persze nem szabad már most az északiakkal foglalkozni, hisz ha ma nem nyerünk, talán tovább sem jutunk. Na, az lenne a magyar női kézinek adott legnagyobb pofon. A csajok vélhetően átérzik a helyzet súlyát, és minden beleadnak ma este.

A lengyel együttes nem verhetetlen, a spanyolok is elkapták Wojtasékat, pedig Martinék sem játszottak űrkézilabdát. Nagyjából 3-4 használható embere van a lengyel csapatnak, Kudlacz, Wojtas és Grzyb azok, akik kapura veszélyesek. Igen ám, de a lengyel pad sokkal rövidebb, mint a magyar. Ha sikerül viszonylag nagy tempójú meccset játszani, a lengyel lövők elfogyhatnak a meccs végére. A spanyolok ellen is így történt, ha a védekezésünket fel tudjuk keményíteni, nem lehet probléma ma este.

Papíron ez a legkönnyebben nyerhető meccsünk, nem is lesz vele probléma. Talán az első félidőben tartja még magát a lengyel csapat, de a másodikban ki kell jönnie annak, hogy hosszabb a magyar csapat padja! Ha nem is fogunk gálázni, 3-4 góllal biztosan nyerünk ma este!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,