Sportfogadás tippek: Lengyelország - Magyarország

2015-12-14
A magyar női kézilabda-válogatott hétfőn Herningben játszik nyolcaddöntőt Lengyelország ellen. Mi vagyunk a találkozó esélyesei, nem okozhat gondot Lengyelország legyőzése.

Lengyelország - Magyarország

Tipp: Szucsánszki Zita góljai: 3.5 felett

Odds: 1.85

Iroda: unibet

Kezdés: hétfő, 18:00

 

A magyar válogatott az első meccsén kivégezte Tunéziát, majd könnyed győzelmet aratott Szerbia felett. Ezt követte a Montenegró elleni pofon, majd a Dánia elleni csodás feltámadás. Végül Japán válogatottját verték a lányok, amolyan levezetésként.

Ami nem működött Montenegró ellen, az Dánia ellen igen. A karmesteri pálca Szucsánszki Zita kezében volt, aki igazi vezérként a csapat élére állt. Nyolc gólt dobott, emberfelettit játszott az első félidőben. A mi tippünk az, hogy Zita megint a csapat vezére lesz, és ahogy a Fradiban, úgy itt a válogatottban is gólokat dob majd, és a gólpasszok sem maradnak el.

Zita tényleg vezére volt a csapatnak, és az lesz ma is. Egyébként a keretben történt egy változás, Bulath Anita ki, Hornyák Dóra bekerült a csapatba. Még egy fradista, ennek Zita, Piroska, és minden FTC játékos örül. Így kb ki is lehetne állítani egy majdnem komplett FTC-t. Még támadás és védekezés között is Szamó és Szekeres váltja egymást... A hangulat jó, az egység megvan. Pl. Montenegró ellen senkinek sem ment, egységesen voltunk gyengék, Dánia ellen viszont mindenki egy irányba húzott.

Egyértelműen Zita a kezdő irányító, és láthattuk a Dánia elleni találkozót, fel merte vállalni a felelősséget, és meg sem állt 8 gólig. Ma ennek a fele is elég a tipphez, de szívből kívánjuk, meg se álljon 8-ig, ha úgy alakul. De Zita egy igencsak intelligens játékos, Zácsikot, Tomorit, Szamoránsky Piroskát is tömi labdával, és a szélsőket is játékba hozza, ha lehetőség van rá. De nem fél az egy-egy elleni szituációktól, és bizony lengyel védők lábon -gyors irányváltásokkal, ütemcselekkel- bőven verhetőek. Átlövései is ültek Zitának Dánia ellen, egy olyan típusú irányító, aki bátran válalkozik lövésekre is, betörésekre is, össze kell hozza ezt a négy gólt!

Címkék: sportfogadás, tipp,