Sportfogadás tippek: Lengyelország - Horvátország

2016-01-27
A kézi Eb-n az utolsó játéknap következik a középdöntős szakaszban. Fura, de még egy csapat sem vallhatja magát biztosan a top4 tagjának, de azért sejteni már lehet, hogy a francia-dán-spanyol-lengyel négyes lesz ott a végső szakaszban!

Lengyelország - Horvátország

Tipp: Lengyelország nyer

Odds: 1.40

Iroda: winmasters

Kezdés: szerda, 20:30

 

Az EHF elég bután szervezte ezt a szakaszt, a svédek pl. 20 órán belül játszanak két meccset, miközben előtte 4 napot pihentek. Pihenőből a horvát csapatnak is jutott, konkrétan négy nap nekik is, de vélhetően szívük szerint inkább hazamentek volna. Január 23-án simán kikaptak a francia csapat ellen, a 32-24-es zakó pedig a horvátok számára lezárta a tornát. Tudni kell, hogy a horvátoknak már megvan a jegyük az olimpiai selejtezőre, így kötelességből lejátsszák még ezt a meccset (meg a helyosztót a 7. helyért), de igazából számukra totálisan mindegy, hogy a hetedik vagy a nyolcadik helyen zárnak. Játszhatnának az 5. helyért is, ehhez ma nyerniük kéne, de így pont a házigazda Lengyelországgal babrálnának ki.

Senkinek sem érdeke, hogy ez így legyen, pláne nem a lengyeleknek, és vélhetően az EHF-nek sem! De otthon van olyan erős a lengyel csapat, hogy akkor is nyerjen Horvátország ellen, ha Cupicék is komolyan veszik. De vélhetően nem fogják, teljesen más úgy pályára lépni, hogy van még esély a végső sikerre, vagy úgy, hogy igazából csak a jobb helyezés a cél. Nem megbántva pl. egy macedón vagy fehérorosz csapatot, számukra talán lenne tét, hogy megcsípnek egy ötödik helyet, de a horvátok számára teljesen mindegy, hogy az ötödik vagy a hetedik helyért meccselnek, ismerve a horvát együttes múltját, és az ott elért sikereket..

Déli szomszédaink kísérleteznek majd, ők már felkészülési meccsként fogják fel a mai találkozót is. A lengyelek viszont élesek, M. Jurecki és Bielecki kegyetlenül jó formában van, ők ketten akár 18-20 gólig is eljuthatnak. Szmal tartást ad hátul, szóval tényleg nagy meglepetés lenne, ha a horvátok ma kibabrálnának a házigazda válogatottal. Amúgy pedig ne feledjük, amíg a lengyel együttes megverte a franciikat hat góllal, addig a horvátok lazán nyolccal kaptak ki Karabaticéktól.

Címkék: sportfogadás, tipp,