Sportfogadás tippek: Lengyelország - Hollandia

2016-12-06
A hollandok nagy meglepetésre kikaptak első meccsükün Németország ellen a svédországi Eb-n. Grooték ma Lengyelország ellen javíthatnak.

Lengyelország - Hollandia

Online sportfogadás tipp: Hollandia nyer

Bet365 odds: 1.18

Tippmix odds: 1.12

Kezdés: kedd, 18:30

 

A lengyelek esélytelenek voltak első meccsükön Franciaország ellen. Pineau ér társai fokozatosan építették fel az előnyt, Franciaország szépen lassan 10 gólosra hízlalta a különbséget a két együttes között. A meccs végét el is engedték a franciák, és a lengyelek bejöttek 10 gól alá, de tényleg esélytelen volt a Kudlacz nélküli lengyel együttes.

Hollandia ellen is esélytelen lesz, pláne úgy, hogy a hollandok esetében a meccs a továbbjutásról is dönthet. Grooték ugyanis kikaptak Németország ellen 30-27 arányban. Puha volt a védekezés, a holland kapusok egymást múlták alul. Tess Wester életében nem védett ilyen gyengén, de a védelem sem volt az igazi előtte! A hollandoknak kijózanító pofon volt a javából. Semmi sincs még veszve, de talán mostanra rájöttek, hogy több kell. Főleg védekezésben.

Rengeteg helyzetet szórakoztak el a narancs-mezes lányok, és mivel Westernek gyakorlatilag nem volt védése, így a gyors indítások is nullára redukálódtak, ami a hollandok nagy fegyvere. Egyébként a 27 lőtt gól nem tragédia, a védekezést kell összetenni, és akkor simán hozható a lengyelek elleni találkozó. Támadásban ez a jelenlegi lengyel együttes nem képes olyan frekvencián játszani, mint ahogy a holland csapat ma fog. Márpedig Wojtasék igazán csak akkor lőttek könnyű gólokat a franciák ellen, amikor már bőven zsebben volt a meccs gall részről. Ezt a keddi mérkőzést már nem fogják elszórakozni a holland lányok!

Címkék: sportfogadás, tipp,